Sieviete atklāti izstāsta, kā tas ir dzīvot ar bagātu vīrieti; Tā nav tāda pasaka kā šķiet

Bet attiecībā par maigo Romeo … Burtiski jau pēc mēneša es jutos kā apmācīts suns ar zelta kakla siksniņu un paklausīgi “devu ķepu”, “tupēja” un “rēju”, ja viņš to vēlējās. Es tiku izvēlēts no simtiem pretendentu uz bagāta vīrieša sievas godājamo amatu! Es biju viņam par to tik ļoti pateicīgs, es jutu viņa diženumu salīdzinājumā ar sevi tik ļoti, ka biju gatavs pat viņa mīļoto rotveileru uzrunāt uz “Jūs”.

Tas notika tik ātri un tik nemanāmi, ka man pat nebija laika pievērsties man, jo es kļuvu par “harēma vientuļnieci”, it visā biju paklausīga savam “saimniekam”. Apkārtējiem es izskatījos kā laimīgi augstākās sabiedrības dāma – nestrādāju, skaisti ģērbjos, man ir mājkalpotāja, bērnu pieskata auklīte ar augstāko izglītību. Bet man nav draugu, tikai mana vīra biznesa partneru sievas, man nav savas naudas, man nav cieņas pret sevi.

Manam vīram bieži patīk atgādināt, ka viņš mani gandrīz paņēma no ielas, gluži kā ubadzi.

Vīrs joprojām uz katru neapmierināto skatienu reaģē tāpat: “Neviens tevi netur!” Un viņš gandrīz vienmēr piebilst: “Bet tu nevarēsi aiziet: tu esi pieradusi pie garšīgiem ēdieniem un dārgām drēbēm – dārgumiņ, tu no tā nespēsi atteikties!”

Lasi arī: Bagātība vai problēma? Meitene pastāstīja, vai ir grūti dzīvot ar 11. krūšu izmēru 

Es samierinos, klusēju, paklausu viņam, neuzdrošinos pateikt pārāk daudz vārdu, samierinos ar visiem viņa pazemojumiem un apvainojumiem pret mani. Es zinu, ka viņam ir taisnība: es tiešām nevaru, absolūti nevaru atgriezties no turienes, no kurienes esmu nākusi. Bet arī šeit es nedzīvoju, bet ciešu! Kā var izvēlēties starp sliktu dzīvi un vēl sliktāku?

COMMENTS

Leave a Comment