Bagātība vai problēma? Meitene pastāstīja, vai ir grūti dzīvot ar 11. krūšu izmēru?

Blogere no Maskavas pastāstīja, kā ir dzīvot ar 11. krūšu izmēru.

Neviens nenoliedz to faktu, ka viena no pašām pievilcīgākajām sieviešu ķermeņa daļām ir krūtis. Un mēs to sakām tīri no estētiska skatupunkta.

Lielas, mazas, vidējas, nav svarīgi, kāda izmēra tās ir, jebkurā gadījumā tām vienmēr pievērš uzmanību. Šodien mēs pastāstīsim Instagram blogeres – maskavietes Anastasijas stāstu, kura kļuva par influenceri pateicoties lielam krūšu izmēram.

Anastasijai ir divi Instagram blogi, un katram no tiem ir vairāk nekā pusmiljons sekotāju. Meitene savā blogā runā par grūtībām un ieguvumiem no lielām krūtīm. Un, runājot par lielu izmēru, runa nav par kaut kādu 5. vai 6., bet gan 11. izmēru. Jā, tā nav kļūda, Anastasijai ir 11. krūšu izmērs!

 

Anastasija stāsta, ka 16 gadu vecumā viņai bija jau ceturtā izmēra krūtis. Sākumā viņa cīnījās ar kompleksiem, bet tad saprata, ka tā ir īsta bagātība, un uzsāka modelēšanas biznesu un atvēra savu blogu.

Lasi arī: Kad vīrs iemīlēja citu, skaistu un elegantu sievieti, sieva nolēma parūpēties par sevi un kļuva par skaistuli

Pirms sāka pievērsties modeļu biznesam, Anastasija strādāja par grafisko dizaineri un rakstīja rakstus dažādām publikācijām, bet no tā daudz nenopelnīs. Meitene uzturēja blogu, kurā publicēja savus darbus. Bet kolīdz Anastasija uzsāka nodarboties ar modelēšanas biznesu, viņa sāka publicēt arī savas fotogrāfijas.

Iepriekšēja darba pieredze palīdz viņai rakstīt interesantu saturu, bet saistoši un interesanti fotoattēli uzreiz iekaro internetu.

Šķir otru lapu,  lai apskatītu Anastasijas FOTO

COMMENTS

Leave a Comment