Sieviete, kura patīk gandrīz jebkuram vīrietim: Tikai viena īpašība!

Cik bieži sievietes lauž galvu un domā, kā IEPATIKTIES  VĪRIETIM, un, pats galvenais, kā  uzturēt viņa interesi par sevi. Jā, tas izklausās tiešām sarežģīti…

Sievietes vienmēr ir uztraukušās par jautājumu: kā uzturēt vīrieša interesi par sevi daudzuss jo daudzus gadus un, iespējams, pat visas jūsu dzīves laiku.  Tāpēc sievietes turpina nākt klajā ar ģeniāliem plāniem un mainīt sevi tikai tāpēc, lai sasniegtu savu loloto mērķi. Bet patiesībā viss ir daudz vienkāršāk.

Kā patikt vīrietim

Lai vīrietis vienmēr varētu būt traks pēc jums un burtiski nēsāt jūs uz rokām, un pat negribētu domāt par citām, nemaz nerunājot par to, ka jūs pametīs, viss, kas jums nepieciešams, ir viena kvalitāte – spēja patiesi priecāties par viņu un visu, ko viņš dara jūsu labā.

Pievērsiet uzmanību, es nesaku, ka, piemēram, kad jūs viņu satiekat pēc darba, jums ir jālien arā no ādas, lai viņam izpatiktu. Bet jums patiešām vajadzētu pamanīt, ka viņš jau ir ieradies mājās un vēlas jūsu uzmanību un siltumu. Tāpēc vismaz uz laiku vienkārši atlieciet visas savas lietas un paklausieties viņu. Vai vienkārši sēdiet tuvumā, kamēr viņš atpūšas.

Ir ļoti svarīgi būt sievietei, kura ne tikai izliekas, ka mīl un ciena savu vīrieti, bet patiešām to arī dara. Galu galā, ja jūs patiešām izturēsities labi un cienīsit vīriešus un ne tikai izliksities, ka jūs to darāt (un iekšēji nicināsiet), tad jūs patiešām pārvērtīsities par īstu pretējā dzimuma magnētu, ticiet man.

Iemācieties viņiem uzticēties, lūdziet palīdzību, vienkārši sirsnīgi apbrīnojiet viņu spēku, drosmi, gudrību un humora izjūtu. Bet kā jau teicu raksta sākumā, jau ar tikai vienu īpašību pietiks – ar spēju priecāties un būt pateicīgam šim konkrētajam vīrietim. Galu galā tā jau dos jums pozitīvu rezultātu un padarīs jūs viņa acīs neticami pievilcīgu.

 

Sievietei, kurai patīk gandrīz jebkurš vīrietis: Tikai viena īpašība!

Tāpēc, manas dārgās sievietes, atcerieties vienu vienkāršu lietu – vīrietis ar prieku ir gatavs mest   visu pasauli pie jūsu skaistajām kājām. Viņš patiešām ir gatavs mēģināt jūsu dēļ visu un pielikt pūles, bet tikai tad, kad viņš patiešām redz, ko tieši viņš var  darīt, lai jūs būtu laimīgas.

Lasi arī: Deviņas lietas, kuras jāpārtrauc darīt pēc 50

Galu galā jūs viņam to pastāstāt un izsakat pateicību par visiem viņa darbiem  attiecībā pret jums. Un šajā gadījumā viņš jutīsies kā jūsu varonis, un kurš no vīriešiem gan to negribētu ..? Un tieši tāpēc vīrietis vienkārši nevar un nevēlas pamest sievieti, kurai blakus vienmēr aug spārni, un viņai, blakus viņam, vienmēr ir smaids … Galu galā tam tā vajadzētu būt. Veiksmi tev!

Ievietoja: Viktorija Kirsta

COMMENTS

Leave a Comment