Sievietes, ar kurām nav vērts iepazīties – pirmās 25 pazīmes

1. Sievietei ir ļoti liela pieredze, iepazīstoties pēc sludinājumiem. Izvēles daudzveidība ir viņu sabojājusi, būtībā viņa nevar apstāties pie jebkura konkrēta kandidāta – visu laiku šķiet, ka nākamais varētu būt vēl labāks.

2. Pārāk izvēlīga. Uzreiz sarīko nopratināšanu par sliktiem paradumiem, rakstura īpašībām, sadzīves ieradumiem, uzdod provokatīvus jautājumus, piemēram: “Kad šķīries no sievietēm, kurš bija iniciators – tu vai viņa?” Viņa noteikti ir vai nu pārāk prasīga vai ļoti pieredzējusi personiskās attiecībās, vārdu sakot – second hand.

3. Materiāli norūpējušās, ļoti ciniskas dāmas. Uzreiz sāk uzdot jautājumus pēc būtības: “Kāds ir tavs auto?”

4. Viņa kaislīgi vēlas apprecēties. Visbiežāk to atklāj skaisti un pārliecinoši formulējumi, piemēram: “esmu gatava pilnībā sevi veltīt mīļotajam”, “man galvenais – savstarpēja sapratne”, “laulības – divu siržu saplūšana” un tamlīdzīgi murgi. Kā atšķirt šo kaislīgo vēlmi no dabiskas katras sievietes vēlmes apprecēties, izveidot ģimeni? No savas puses varu piedāvāt šādu kritēriju: normāla sieviete pirmā nesāks runāt par laulībām. Pēc ģimenes izsalkusī meklē vienalga kādu, ka tikai “labs cilvēks un apgādā ģimeni”. Cilvēka kā indivīda loma tiek samazināta līdz nullei.

5. Viņas ienākumi ir trīs un vairāk reižu lielāki par tavējiem. Protams, protams, mīlestībai nav šķēršļu, bet pat tāda vienkārša lieta – ja nu viņa pieradusi katru nedēļas nogali pusdienot kādā dārgā vietā? Kā es varēšu tur baudīt maltīti kopā ar viņu? Par abiem samaksāt nevaru, uz viņas rēķina to darīt arī negribas. Un kā ieteiksiet pavadīt kopā atvaļinājumu? Doties uz Kanāriju salām uz viņas rēķina?

6. Viņa ir no maznodrošinātas ģimenes un dzīvo tā ne jau dažus gadus, bet ilgstoši. Iesaku katram meklēt “savā pļavā”, jo būtiskas pāra atšķirības pēc vecuma, izglītības, labklājības līmeņa, pasaules uzskata attiecībās var ienest plaisu un novest pie to izjukšanas. Protams, gadās arī izņēmumi.

7. Viņa ir vadošs darbinieks vai biznesa sieviete (pat tad, ja nav augsti ienākumi). Sliktā ziņa ir, ka viņa arī ģimenē grib piekopt komandējošo stilu. Nevar nepiekopt. Sievietes ir ļoti viengabalainas būtnes.

8. Viņa ir mantkārīga, skopa. Pati to sauc par taupīgumu. To ne vienmēr ir iespējams saprast pašā sākumā.

9. Viņai bijis bagāts sponsors, pat ja neilgu laiku. Tas nozīmē, ka viņa ir samaitāta ne tikai ar naudu, bet arī morāli.

10. “Vietējās nozīmes Māte Terēze”. Labs, sirsnīgs, gādīgs un ļoti jūtīgs cilvēks. Var būt ļoti sievišķīga. Taču mēs esam viņai interesanti tikmēr, kamēr mums ir problēma. Šāda veida sievietēm nepieciešams izjust, ka viņa visu laiku ir nepieciešama. Ja tu saslimsi, viņa atprasīsies no darba, apskries visas aptiekas un iegādāsies visu, sākot no aspirīna līdz kokaīnam, lai tikai mīļotais justos labi. Pati laipnība, gatava uzupurēties. Problēma ir tā, ka, tiklīdz viņas partnerim viss normalizēsies, viņa meklēs citu, kam nepieciešama palīdzība.

11. Vīriešu kolekcionāre. Kāpēc viņas tā dara? Lai palielītos draudzenēm, lai pierādītu sev, ka vēl spēj raisīt seksuālu interesi. Vai varbūt apzinās, ka nav spējīga uz ilgstošām attiecībām (neprot saprast un piekāpties, apspriest problēmas, atzīt kļūdas) un veido vismaz tādas.

12. Sieviete uzskata, ka visi viņu apskauž, ļoti bieži par to runā. Kritizē paziņas un draugus. Starp citu, pajautājot par viņas draudzenēm, vari daudz ko uzzināt par viņu pašu. Tāpat kā paklausoties, kā viņa runā pa telefonu ar draudzenēm vai radiniekiem.

13. Neuzticas, aizdomu pilna, sarunas laikā visu laiku pārjautā, lai gan lieliski visu dzirdējusi. Neder ģimenes dzīvei, jo neuzskata par nepieņemamu parakāties pa vīra kabatām un telefonu.

14. Vientuļā māte. Ja sievietei ir bērns, tad viņa vispirms mīl bērnu (parasti), tad sevi, tad… tad savu māti. Savā bērnā kā spogulī vari ieraudzīt sevi, bet svešais bērns gribot negribot, visu laiku atgādinās par vīrieti, kurš reiz gulējis ar tavu sievu. Domājiet, patīkami dzīvot ar tādu apziņu?! Turklāt psiholoģiski viņa nekad neatzīs tevi par svešā bērna tēvu un jūs nebūsiet tik saliedēta saime, kā paši ap savu bērnu. Arī saimes galva tu nebūsi, jo diez vai viņa atļaus tev sabārt svešo bērnu, ja tas būtu nepieciešams.

15. Runā pazemojošā tonī vai jau pirmajā sarunā kritizē vīriešus. Pārbauda, kā tu iziesi no situācijas. Tas nozīmē, ka viņai ir vai bijušas daudzas problēmas – dzīvē, ar vīriešiem, ar darbu un veselību. Un būs vēl sliktāk, ticiet man.

Lasi vēl: Esi lauvene, nevis jērs – sievietēm par iepazīšanos!

16. Runā ar vieglas ironijas toni balsī vai uzspēlēti. Nav dabiska. Dažreiz runā pārāk daudz, cenšoties slēpt uztraukumu. Droši vien šķirtene.

17. Runā lepnā, pašpārliecinātā tonī. Daudz no sevis iedomājas. Vai pretēji – runā vienaldzīgā tonī, jo kuram katram nedemonstrē savas emocijas.

18. Jau pirmajā sarunā sāk strīdēties par ģimenes dzīves un laulību tēmu. Normāla sieviete izvēlas paklusēt par šo delikāto tēmu. Kamēr attiecības attīstījušās tik tālu, ka vīrietis pirmais sāk par to runāt.

19. Tikšanos sarunā vienīgi sev ērtā vietā. Normāla sieviete vienotos par neitrālu, abiem pieņemamu vietu. Pretējais liecina par despotisku raksturu. Viņa neprot rēķināties ar citiem, ir egocentriska, varbūt viņai jau ir daudz pielūdzēju.

20. Pēc pirmās sarunas nepiekrīt satikties pēc dažām dienām. Šķiet, ka satikšanās vispār nav ieplānota, bet tāpat saka: “Nu, tad atkal piezvani” vai piezvana pati. Vārdu sakot – velk gumiju. It kā viņa nesaprastu, ka attiecību nākotni var paredzēt tikai pēc reālas satikšanās. Nemaz nerunājot par to, ka normālu meiteni māc ziņkārība un viņa nevar vien sagaidīt, kad ieraudzīs jauno paziņu. Tas vienīgi var nozīmēt, ka viņai ir kas slēpjams – izskats, vīrs, bērni, vecums u.tml. Vai sliktas rakstura iezīmes, kompleksi, kuru dēļ viņa ir vairākkārt pamesta. Cits paveids – vispār novilcina reālu tikšanos. Tas nozīmē, ka iepazīties netaisās, tikai izmanto tevi kā bezmaksas un ērtu laika kavēšanas līdzekli. Varbūt vīrs nav mājās un viņai garlaicīgi. Vēl viens iespējamais iemesls – satiekas ar vairākiem vienlaikus un tu vienkārši gaidi rindā. Sieviete, kas satiekas ar vairākiem, ir uz visiem laikiem samaitāta.

21. Pēc pirmās sarunas vai pat tās laikā piedāvā tikties uzreiz, pēc 1-2 stundām, jebkurā tev ērtā vietā. Pat gatava ierasties pie tevis mājās. Kāpēc viņa tā karas kaklā? Vēlas ātri atrisināt savas problēmas? Normāla sieviete vispār pirmā nepiedāvās satikties – tas nav sievišķīgi. Te ietilpst arī meitenes, kuras pirmajā sarunā neslēpti glaimo par tavu skaisto balsi utt.

22. Pirmajā sarunā saka: “Satiksimies un pasēdēsim kaut kur” (bārā, kafejnīcā). Man personīgi tas nav pieņemami. Kāpēc lai es vestu uz kafejnīcu pirmo reizi satiktu sievieti? Un kur tad palikušas romantiskās pastaigas pa parku, gar jūru utt. Nu kaut vai uz kino.

23. Ļoti noslēpumaina, noklusē pat tādas vienkāršas lietas kā horoskopa zīmi, auguma garumu, profesiju.

24. Pretēji – uzreiz klāj vaļā visu rūgto patiesību un dara to ar tādu kā izaicinājumu. „Jā, man ir jau 32, augums 167, bet svars 75. Nu un? Vai tad tas ko liecina par mani kā par cilvēku?”

25. Pārāk daudz, neapstājoties, aizrautīgi stāsta par sevi un neko nejautā par tevi. Normālai, tikai pēc rakstura pļāpīgai sievietei pēc laiciņa nostrādā reflekss – viņa saprot, ka runā par sevi un pieklājības pēc pajautās arī kaut ko par tevi.

Avots:

Leave a Comment