Sirdi plosošs stāsts: vīrs, kuram nav nekā, izdarīja kaut ko neiedomājamu!

dobri2

Bulgāru televīzijas žurnālists katedrāles filmēšanas laikā izdarīja šokējošu atklājumu, ka šim nabadzīgajam vectētiņam ir laba sirds.

98 gadus vecais un nabadzīgais vectētiņš Dobri  dzīvoja kādā Bulgāru ciematiņā Bailovo, ģērbies vecās mājās austās drēbēs un vecos ādas zābakos, kurus viņš nēsā gan ziemā, gan vasarā.

Bieži vien viņš stāv pie Sofijas Sv. Aleksandra Ņevska katedrāles vārtiem. Katru Dievpilnu dienu viņš ceļas agri no rīta, un noiet 10 km no sava  ciematiņa Bailovo  līdz galvaspilsētai.

dobri

2010. gadā par šo Aleksandra Ņevska katedrāli tik uzņemta dokumentāla filma un Bulgāru televīzijas žurnālists katedrāles filmēšanas laikā izdarīja šokējošu atklājumu – visdāsnākais privātais ziedojums, kādu jebkad katedrāle ir pieredzējusi – 40 000 eiro vērtībā ir saņemts no šī vecā nabaga – vectētiņa Dobri.

Lasi arī: Māte no dzemdību nama paņēma tikai dēlu. Meita nebija vajadzīga – esot neglīta

Šis 98 gadus vecais Dobri nepieskaras nevienai cilvēku ziedotajai kapeikai. Vectētiņš Dobri dzīvo tikai no savas mazās pensijas 100 eiro mēnesī un no augļu un maizes ziedojumiem.

Vectētiņš Dobri palīdz daudziem citiem cilvēkiem, piemēram, viņš ir apmaksājis bērnu nama komunālos izdevumus, kad bērnu nama iemītniekiem draudēja siltuma un elektrības atslēgšana. Viņš arī palīdz bezpajumtniekiem. Bet par visiem šī cilvēka labajiem darbiem mēs nekad neuzzināsim, jo viņš par tiem nerunā.

Avots: www.infouse.ru

COMMENTS

Leave a Comment