Šīs 6 pazīmes norāda, ka vīrietis jūs vairs nemīl un vēlas izbeigt attiecības

Viņa prioritātes ir mainījušās

Ja vīrieti sāk interesēt viss cits, tikai ne attiecības ar jums, un viņš aizvien biežāk priekšroku dod darbam vai kam citam, nevis jums – viņš sāk attālināties. Atcerieties, kāds viņš bija attiecību sākumā, vai tad viņš ļāva sev novietot jūs zemāk savā prioritāšu piramīdā?

“Vai tas nozīmē, ka viņš gatavojas tevi pamest? Ne vienmēr. Dzīve kļūst aizņemta, un prioritātes var mainīties. Taču, ja tas kļūst par paradumu, tam varētu būt vērts pievērst īpašu uzmanību,” piebilst eksperts.

Viņš ir kļuvis auksts un vienaldzīgs

Cilvēks var noslēgties sevī un nedalīties ar savām jūtām. Tomēr, ja tas notiek pastāvīgi, jums vajadzētu par to padomāt. Protams, viņš var šaubīties par sevi vai uztraukties par kādām problēmām, ne vienmēr tā būs vēlme jūs pamest.

Taču mēģiniet analizēt sava izredzētā uzvedību. Iespējams, viņš baidās izrādīt savas emocijas audzināšanas un citu faktoru dēļ. Taču pastāv arī iespēja, ka viņš vēlas pēc iespējas ātrāk pārtraukt attiecības.

Viņš pēkšņi sāka būt pacietīgs un visu saprot

Gadās arī tā, ka vīrietis, kurš bieži izrādīja emocijas, pēkšņi kļūst maksimāli mierīgs. Viņš visam piekrīt, izvairās no strīdiem. Tas var liecināt par to, ka vīrietis “izdeg” un vēlas izbeigt attiecības bez skaļām ainām.

Šajā gadījumā jūs pamanīsiet, ka vīrietis ir maksimāli distancēts un kļuvis vienaldzīgs, bet viņš par to tieši nerunās. Ar šādu uzvedību viņš tikai cenšas novest lietas līdz nullei.

 

Leave a Comment