Šis auglis ir grillēts, bet tas saglabā savu garšu un savu sulu

Šī recepte ir lieliski piemērota ja vēlaties ātri un viegli pagatavot saldu kārumu. Tas ir garantēts pūļa patīkams ēdiens!

Nepieciešamās sastāvdaļas:

2 ēdamkarotes gaiši brūnā cukura
2 ēdamkarotes pūdercukura
1/2 tējkarotes malta kanēļa
1/8 tējkarotes sāls
4 nogatavojušies dzeltenie persiki vai nektarīni, pārgriezti uz pusēm un izņemta kauliņa.
2 ēdamkarotes nesālīta sviesta – izkusis
8 kausiņi vaniļas saldējums – pasniegšanai

1.pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet grillu līdz vidēji augstam karstumam, 400 °grādiem.
Notīriet un ieeļļojiet grilla režģus.

2.pagatavošanas solis:

Nelielā bļodiņā samaisiet brūno cukuru, kanēli un sāli. Atlieciet malā.

3.pagatavošanas solis:

Apsmērējiet persiku griezuma pusi ar izkausētu sviestu. Novietojiet persikus uz karstā grilla ar griezto pusi uz leju un cepiet 2 līdz 3 minūtes, līdz redzamas skaidras grilla pēdas. Grills visu laiku paliek uzkarsēts. Apgrieziet un cepiet persikus 2 minūtes ar griezto pusi uz augšu.

Lasi vēl: Mēness matu krāsošanas kalendārs 2025. gada janvārim

4.pagatavošanas solis:

Lai pasniegtu, uz šķīvja novietojiet grillētu persika pusi un, kamēr persiks vēl ir silts, uzkaisiet 1/2 ēdamkarotes brūnā cukura maisījuma. Virsū uzlieciet kausiņu vaniļas saldējuma. Pasniedziet un baudiet!

Ja persiki paliek pāri, tad tos var uzglabāt hermētiskā traukā ledusskapī līdz 3 dienām. Lai persikus uzsildītu, ievietojiet tos 350 °grādu cepeškrāsnī uz 10 minūtēm vai mikroviļņu krāsnī uz 1 minūti. Tie ir lieliski, ja tos pasniedz arī aukstus!

 

Leave a Comment