Šis ir smieklīgākais un apkaunojošākais randiņu stāsts, ko būsi dzirdējis!

 

1_58 (1)

@_blotty: “Man ir stāsts, ko jums pastāstīt. Tas ir par maniem izkārnījumiem.”

Stāsta turpinājumā viņa atklāj to, ka jutusies pietiekami ērti, lai nokārtotos “pa lielam” sava sirdsāķīša mājās, tomēr viņa pavisam nav nojautusi, kāds būs šī stāsta turpinājums.

2

@_blotty: “Tātad vakar es devos uz randiņu ar vīrieti, kurš pārtikas viekalā mani uzaicināja satikties. Viss ritēja lieliski. Mēs devāmies pie viņa.”

3

@_blotty: “Es esmu droša, mierīga un par sevi pārliecināta sieviete…tādēļ es jutos ērti kakāt viņa tualetē. Tā bija kļūda. Viņa tualetes poda ūdeni nevarēja nolaist.”

4_52

@_blotty: “Tātad, protams, kā jau mierīga, droša un par sevi pārliecināta sieviete. Es kritu panikā. Centos ūdeni nolaist miljoniem reižu, visu padarot tikai aizvien trakāku.”

5_7

@_blotty: “Šajā brīdī mani jau bija pārņēmis izmisums, es tualetē uzturējos jau pārāk ilgi. Tur bija tikai viens izkārnījumu gabals, tādēļ tajā brīdī (..)”

6_7

@_blotty: “Man kaut kas iešāvās galvā. Un es precīzi zināju, kas man ir jādara. Es paņēmu tualetes papīru un izņēmu izkārnījumus no tualetes poda. Kad tas bija izdarīts, (..)”

7_4

@_blotty: “Es sapratu, ka man nav plāna. Ko lai es tagad ar to daru? Es nevaru tā vienkārši to tur atstāt. Tajā brīdī man sākās panika, jo (..)”

8_4

@_blotty: “Es pavisam noteikti tur biju pārāk ilgi. Tādēļ atkal pieņēmu vēl vienu briesmīgu lēmumu. Es izdarīju vienīgo lietu, ko varēju izdarīt. Es to ietinu (..)”

9_4

@_blotty: “Vairākās tualetes papīra strēmelēs un ieliku to savā somā.”

10_3

@_blotty: “Labi, ko tālāk? Mēs tur sēžam uz viņa dīvāna, skūpstamies, un viss, par ko es varu domāt, ir izkārnījumi manā somā.”

11_1

@_blotty: “Viņš: Tu esi tik skaista. Brīdī, kad tu man uzsmaidīji, tu notvēri mani. Es: Tas ir ļoti mīļi. Es savā galvā: Manā somā ir gabals no maniem izkārnījumiem.”

Šajā piedzīvojumā tika iesaistīta arī nelaimīgās meitenes māsa.

12_26

 

– Es sēžu viņa mājā ar gabalu savu izkārnījumu

– Manā somā

Māsa:

– Mekela

– Kas notiek

– Makela

– Kas notiek

Viņa: 

– Es nezinu

– Bet man ir gabaliņš izkārnījumu manā somā

– Un es baidos, ka tas sāks smirdēt vai izkritīs no tās ārā

Māsa:

– Tev kaut kas ir jādara

– Izej ārā, izliecies, ka smēķē

– Ak, Dievs!

13_21

Māsa:

– Viņam ir tikai viena vannas istaba?

Viņa:

– Jā

Māsa:

– Izej ārā!

Viņa:

– Tas darbojās tikai pusei izkārnījumu

– Varbūt vannas istabā ir logs

Māsa:

– Ak, šausmas

Viņa:

– Es varētu to izmest

Māsa:

– Tas ir par daudz

Viņa:

– Tīna

– Viņš ir iemīlējies manī

– Bet es viņam vairs nekad nevarēšu rādīties acīs

14_0

@_blotty: “Tātad pēc dažām stundām viņš izmantoja vannas istabu, un es dzirdēju nolaižamies ūdeni. Es izdomāju, ka viņš to ir salabojis. Varbūt arī nē, bet man bija jāriskē. Man bija (..)”

15_2

@_blotty: “Jācenšas nolaist podā savus izkārnījumus. Tādēļ es paņēmu savu somu līdzi uz tualeti. Iztinu izkārnījumus no tualetes papīra, lūdzos visiem dieviem, kurus zinu, ieliku tos iekšā un nolaidu ūdeni.”

16_0

@_blotty: “Paldies Dievam, tas nostrādāja. Izkārnījumi tika aizskaloti. Es biju brīva. Viss bija nokārtojies. Es izdzīvoju. Es esmu izdzīvotāja.”

17_1

@_blotty: “Tātad šis ir mans stāsts. Vīrietis tur sēž, saka man, ka esmu brīnišķīgākā sieviete, ko viņš jebkad ir saticis, nezinot, ka desmit pēdu attālumā manā somā ir mani izkārnījumi.”

18

@_blotty: “Ka es tos izzvejoju no viņa tualetes…”

19

@_blotty: “Tas man ir ļoti apkaunojoši. Bet patiešām: nedzeriet kafiju pirms randiņa, labāk ir būt miegainai nekā slēpt izkārnījumus savā somā.”

Ja sievietes ir spējīgas pārdzīvot ko šādu, sievietes ir spējīgas uz visu.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment