Šīs lietas vīriešiem lika saprast, ka viņi ir atraduši īsto sievieti – no šī var daudz ko mācīties!

“Viņai rūpēja mana Vese***a”

“Zinu, ka tas izklausās dīvaini, bet bija kāda nedēļa, kad es biju ļoti, ļoti aizņemts darbā, un viņa sāka uztraukties par manu veselību. Tajā brīdī zināju, ka viņa ir īstā! Lūk, kas notika: Es katru dienu smagi strādāju līdz kādiem 9 vakarā, katru dienu ēdu ātrās ēdināšanas restorānu pārtiku un jutos vienkārši briesmīgi.

Kad bija pagājušas trīs šādas dienas, es viņai aizrakstīju, ka jūtos briesmīgi un esmu ļoti noguris. Viņa jautāja, ko es ēdot, un es atbildēju, ka tajā dienā esmu apēdis trīs picas šķēles.

Viņa slepus pagatavoja man svaigu pārtiku un atnesa to uz manu ofisu. Viņa teica, ka neļaus man ēst briesmīgi, kamēr man ir briesmīgs darbalaiks. Katru rītu viņa man sagatavoja ēdienu, ko ņemt līdzi uz darbu.”

– Ādams, 28

Attēlu rezultāti vaicājumam “taking care of bf gif”

“Viņai nepatika ballītes”

“Es biju kluba dibinātājs 10 gadus, tādēļ dzīves laikā tikos ar ļoti daudz “ballīšu meitenēm”. Viņas bija profesionālas ballētājas. Viņas gāja uz klubiem, par ko viņām tika maksāts, satika bagātus vīriešus un dabūja no viņiem naudu.

Tikties ar šādām sievietēm vienmēr bija īsts murgs, jo es vienmēr biju greizsirdīgs un nekad viņām neuzticējos. Plus – viņas bija kā slikta ietekme.

Pēc mēneša, kad biju ticies ar savu jauno draudzeni, viņa teica, ka viņai riebjas iet uz klubiem un ballītēm. Tas bija tāds atvieglojums – sastapt meiteni, kurai nav tāda dzīve. Tajā brīdī es arī sapratu to, ka ar šo sievieti man varētu būt ilga kopīga nākotne, jo viņa ļoti atšķīrās no tām sievietēm, ar kurām parasti biju ticies.”

– Bens, 34

Attēlu rezultāti vaicājumam “not party girl gif”

“Viņa nav drāmas karaliene”

“Tas bija tāds atvieglojums – tikties ar meiteni, kura nav drāmas karaliene. Mana draudzene, ar kuru esam kopā jau divus gadus, vienā dienā pierādīja to, ka es vēlos ar viņu precēties.

Vairākas viņas draudzenes kādu vakaru iekarsa strīda laikā – bļaustījās un raudāja klubā visu acu priekšā, un mana draudzene vienkārši aizgāja prom, neiesaistoties sieviešu drāmā. Viņa kopš tā vakara vienmēr tāda ir bijusi.

Lasi vēl: Viņš pieķēra draudzeni krāpšanā, jo bildēs pamanīja ŠO

Viņa vairāk ir kā puisis, nevis dramatiska meitene, un es viņā to ļoti mīlu. Mums nav strīdu, kas ilgtu vairāk par 10 minūtēm – visu vienmēr protam atrisināt. Attiecības ar viņu ir vienkāršas.”

– Pols, 25

Attēlu rezultāti vaicājumam “drama queen gif”

“Viņai bija pašai savi karjeras mērķi”

“Zināju, ka mana meitene ir īstā, kad pirmā tikšanās mēneša laikā es viņai pajautāju, kāds ir viņas 5 gadu plāns, un viņa teica: “Es būšu savas kompānijas izpilddirektore.” Domāju, ka viņa joko, tādēļ smējos, tomēr viņai bija nopietna sejas izteiksme. Ir patīkami tikties ar sievieti, kurai ir savi karjeras mērķi.

Kad bija pagājuši 3 gadi, kuru laikā bijām kopā, viņa kļuva par firmas izpilddirektori. Tas bija perfekti – nevaru sagaidīt, kad būšu precējies ar sievieti, kurai ir pašai sava kompānija un lieliska darba ētika.”

– Ēriks, 29

Attēlu rezultāti vaicājumam “career women gif”

“Viņa dzīvoja pati savu dzīvi”

“Moments, kad sapratu, ka tiekos ar “sievas materiālu”, bija tad, kad ieraudzīju, ka viņa ir neatkarīga.

Bija kāds sestdienas vakars (tajā laikā ar draudzeni tikāmies tikai 2 mēnešus) – visi mani draugi vēlējās braukt uz Atlantiksitiju, lai ballētos. Man bija bail draudzenei jautāt, vai varu braukt, jo negribēju viņu sestdienas vakarā mājās atstāt vienu.

Kad saņēmos drosmi viņai to pajautāt, viņa bija pilnīgi mierīga “jā, brauc! Es satikšos ar draugiem.” Viņai bija pašai savi draugi, pašai savi plāni, sava dzīve. Man nav jājūtas slikti, ka vēlos tikties ar saviem draugiem, un to es mūsu attiecībās un viņā mīlu.”

– Kenijs, 32

Attēlu rezultāti vaicājumam “girl friends gif”

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment