Šis mēnesis noteiks nākamos 10 dzīves gadus: Tamāra Globa sniedza prognozi 2024. gada maijam un nosauca bīstamākās dienas

Slavenā eksperte Tamāra Globa pastāstīja, ko sagaidīt no pēdējā pavasara mēneša. 2024. gada maijs beidzas ilgu aptumsumu periodu.

Nozīmīgākie notikumi gaidāmi mēneša pirmās nedēļas beigās, jaunā mēness laikā. Priekšā arī 11 grūtas dienas, kas prasīs pastiprinātu uzmanību un piesardzību no visām zvaigžņu zīmēm.

Iespējas

Runājot par mēneša sākumu, Tamāra Globa sacīja, ka jaunais mēness nesīs iespējas, atklājumus un notikumus, kas iepriekš nebija pieejami.

Tādējādi visdažādākie līderi jau no maija pirmajām dienām virzīs ar mieru, būvniecību un lielākajai daļai cilvēku aktuālus jautājumus.

Īpaša uzmanība tiks pievērsta naudas un kapitāla un uztura tēmām.

“Maijā galvenā loma būs miera jautājumiem,” uzsver Tamāra.

Problēmas

Taču no maija otrās nedēļas sāksies periodi, kas nesīs problēmu uzliesmojumus. Šobrīd pasliktināsies arī situācija ar ugunsgrēkiem un sprādzieniem.

Turklāt, izsakot prognozi 2024. gada maijam, Tamāra Globa ieteica pievērst uzmanību dienām, kas varētu būt bīstamas.

Lasi vēl: Šie 5 zvaigžņu zīmju pārstāvji tiks pie negaidītas laimes no šodienas! Sāksies ārkārtīgi veiksmīga sezona!

Lielākā daļa no tām notiek mēneša vidū. Šajā periodā nevajadzētu zaudēt kontaktus ar mīļajiem, ir svarīgi rūpēties par saviem bērniem.

Dienas, kurām 2024. gada maijā būs jāpievērš pastiprināta uzmanība:

pirmā puse 2. maijs;

4. maija vakars;

5. maija nakts;

pirmā puse 6. maijs;

visu dienu 10. maijs;

15. maija vakars;

visu dienu 16. maijs;

pirmā puse 18. maijs;

19. maija vakars;

25. maija vakars;

visu dienu 29. maijā.

Šajā laikā vajadzētu pievērst uzmanību visiem notikumiem, kas notiek apkārt, iesaka Tamāra.

Ietekme uz likteni

Mēneša beigas saistās ar netradicionālām idejām un jaunu iespēju meklējumiem, kas pēc tam attīstīsies nākamo 10 gadu laikā un būtiski ietekmēs dzīvi.

Tamāra Globa 2024. gada maiju nodēvējusi arī par mīlestības meklējumu mēnesi, kas nesīs daudz notikumu viņas personīgajā dzīvē, un pastāvīgu partneru meklējumi var beigties ar veiksmīgu izvēli.

Leave a Comment