Kad būs Jauns mēness maijā: astrologu padomi šim īpašajam laikam

Maija sākumā būs pēdējais 2024. gada pavasara Jauns mēness. Mēness šajā laikā atradīsies Vērša zīmē, kas liks mums ieturēt pauzi.

Kāpēc ir vērts “piezemēties” un no kā šajā laikā vajadzētu izvairīties – par to pastāstīsim tālāk.

Jauns mēness 2024. gada maijā – precīzs laiks

Pēdējais pavasara Jauns mēness iestāsies 8. maijā plkst. 05:22 pēc Latvijas laika.

Jauns mēness notiks Zemes zīmes – Vērša – aizgādībā. Jaunā mēness iestāšanās laikā pavadonis atradīsies starp Zemi un Sauli, tāpēc mēs neredzēsim tā apgaismoto pusi – šis ir labākais laiks, lai vērotu zvaigznes, jo Mēness gaisma netraucēs.

Lasi vēl: Ko darīt, lai nesabojātu saziņu ar pusaudzi

Jaunais mēness Vērša zīmē – ko tas atnesīs

Jauns mēness Vērsī ir laiks, kad jāapstājas un jāsavienojas ar sevi, neatkarīgi no tā, vai jūs to vēlaties vai nē, saka astrologi. Nemēģiniet atgriezties savā ierastajā ritmā: ir grūti iet pretī Vērša enerģijai, un jums tas arī nav nepieciešams. Izmantojiet šo laiku: tas dos jums iespēju sevi piezemēt, sajust tagadnes brīdi, un tad jūs atvērsieties jauniem sākumiem.

Vērsis ir klusums pēc vētras, klusums pēc haosa un dziedināšanas telpa. Šī zīme, ko pārvalda Zemes elements un planēta Venēra, nodrošina enerģiju, lai pārvērtētu savu skatījumu uz to, kas ir vissvarīgākais, un atgādinātu, ka mēs vienmēr varam paļauties uz savu iekšējo kompasu neatkarīgi no tā, ar ko dzīve mūs iepazīstina.

Tiklīdz jūs spēsiet savienoties ar klusumu un klātbūtni, dzīve kļūs vieglāka: atbildes parādīsies pašas no sevis un kļūs gandrīz acīmredzamas – tāda ir Vērša burvība.

Par to, kā šo laiku vislabāk pavadīt, un ko noteikti nevajadzētu darīt, lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment