Šis noteikti ir jautrākais vecvecāku pāris pasaulē – viņi pierāda, ka vecums jautrībai nav šķērslis!

Priekšplānā tiek novietota plastmasas pudele, kurā ieliets ūdens. Tad Marieta paņem rokās monētu. “Vai tu redzi šo monētu?” viņa jautā vīram. “Es pudeli ar ūdeni uzlikšu tai pa virsu.” Tik tālu viss norit bez pārsteigumiem. Viņas vīrs Tomijs vērīgi seko līdzi procesam. Marieta apsedz pudeli ar virtuves dvieli un skaidro: “Kad izteikšu burvju vārdus un noņemšu dvieli, monēta atradīsies pudeles iekšpusē.” Tomijs sajūsminās, bet Marieta ielūkojas tieši kameras objektīvā – tas liecina par joka kulminācijas tuvošanos.

Lasi vēl: Līgavainis ar nepacietību gaida, kad ieraudzīs līgavu, bet viņa viņu izjoko ierodoties ŠĀDĀ paskatā!

Pēc burvju vārdu pateikšanas viņa liek vīram tos atkārtot – tad Marieta noņem no pudeles dvieli. Viņa ātri palūkojas iekšā pudelē un izliekas sajūsmināta par to, ka burvju triks tik tiešām izdevies. Viņa saka vīram: “Oho, paskaties tur iekšā – monēta atrodas pudeles dibenā.” Tomijs pieliecas, un Mariete tūliņ pat aplej viņa seju ar ūdeni!

Par laimi, viņas vīrs saprot jokus un arī viņš sāk smieties par izdevušos joku. Saprotams, ka ilgus gadus nodzīvojot kopā ar otro pusīti, tu pilnīgi uzticies. Video ir jauki skatīties tādēļ, ka abi sirmgalvji tik labi satiek viens ar otru. Tomijs ne tikai pacietīgi gaida burvju triku tā tapšanas procesā, bet arī it nemaz neļaunojas par apliešanu ar ūdeni. Cerams, ka mums visiem vecumdienās piemitīs tikpat laba humora izjūta.

Avots: shareably.net

Leave a Comment