Šis retrograda Hīrons var izārstēt visus empātus!

Pēdējā laikā ir daudz runāts par astroloģiskajiem retrogradiem un 5 iesaistītajām planētām, tostarp Marsu, Plutonu, Neptūnu, Saturnu un Jupiteru. Fakts, ka daļa no šīs enerģijas pastāvēs līdz nākamajam gadam, lika man izpētīt iespējamās negatīvās sekas, kā arī retrogradāciju metafizisko spēku.

Kā empātu, mani īpaši piesaista Hīrons. Ja jūs esat empāts (pat tad, ja jūs parasti tam nepievēršat uzmanību), ir vērts apskatīt šīs komētas lomu ikdienas dzīvē.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

Acīmredzot Hīrons tika nosaukts pēc kentaura Hīrona grieķu mitoloģijā. Hīrons ir pazīstams kā ievainots dziednieks astroloģijā vai metafizikā. Viņš bija dziedināšanas dievs … bet viņš nevarēja pats dziedināt.

Empāti ir pamatā visi dziednieki, bet biežāk nekā visas šīs brīnišķīgās empātijas enerģiju nekad neizmanto pašaizsardzībai vai personīgai izaugsmei. Pirmā lieta, ko parasti saprot un pieņem empāti vai dziednieki, ir citas sāpes vai to negatīvā enerģija.

Empāti ir kā sūkļi, kas absorbē un dziedina citu cilvēku enerģiju, bet, tāpat kā jebkuru sūkli, tie ir jāizspiež. Empātu laiku pa laikam jātīra. Un šeit nāk retrograda Hīrons.

Viens no spēcīgajiem retrograda Hīrona enerģijas efektiem ir palielināt dziedinošus sapņus. Tie nav jūsu parasti intuitīvie sapņi, bet spēcīgi viscerālie sapņi, visbiežāk no pagātnes, un jo īpaši traumatiskas vai neatrisinātas problēmas no pagātnes. Romantiskas attiecības, bērnības drāma, nožēla par nerealizētiem mērķiem utt.

Lasi arī: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Viņš iet uz priekšu, tāpat kā empātijas vulkāniskais izvirdums, ar ļoti spēcīgām fiziskām sajūtām. Mēs runājam par neatrisinātiem jautājumiem, kas nonākuši empāta dvēselē, piemēram, stikla šķiedras.

Retrograda Hīrona enerģija arī dod jums lielisku iespēju izārstēt sevi. Jums būs iespēja piekļūt emocionālajām un garīgajām brūcēm un atbrīvot tās.

Mēs visi esam ievainoti, fiziski, emocionāli, garīgi vai dvēseliski. Galvenais jautājums: “Kā mēs varam izārstēt mūsu brūces?” Kad mūsu brūces vairs nav kauna avots un kļūst par dziedināšanas avotu, mēs kļūstam par ievainotiem dziedniekiem.

Avots

Leave a Comment