7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Dažu bīstamu slimību cēloņi ir daudz dziļāki, nekā mēs varam iedomāties. Septiņas galvenās kaislības, kas izraisa Sli**bas, un ir jāizmet no prāta un dzīves, jo tās bieži ir visu nepatikšanu avots.

Nepārtrauktas skumjas saindē gaisu

Pirms simts gadiem tika izplatīta ārsta diagnoze par “nāvi no sāpēm” un neradīja jautājumus. Mūsdienās daudzi ir aizmirsuši, ka īsā laikā var nogalināt spēcīgas skumjas. Skumjas un prieks ir mūsu dzīves neatņemama sastāvdaļa. Bet dziļi iesakņojušas, neizsakāmas, izkropļojošas skumjas vai aizvainojums smalkajā plaknē aizņem visu dzīves vietu, liekot nemitīgi domāt par tā cēloni, “elpot” tikai to. Šis stāvoklis pakāpeniski noved pie plaušu sabrukšanas kā cilvēkam pašam, kas neatstāj situāciju, tā viņa mīļajiem. Ne bez iemesla, apātija ir viens no septiņiem nāvīgajiem grēkiem kopā ar Slep**vību.

Lasīt arī: Nejaušu notikumu nozīme: par ko visums mūs brīdina!

Lai turpinātu pilnvērtīgu dzīvi un atbrīvotu vietu laimei, ir jāatsakās no pastāvīgā skumju cēloņa. Viens no labākajiem veidiem ir burvestība pret melanholiju. Galu galā, kas notiek tālāk, dzīve jāturpina.

Dusmas – sprādzienbīstama ierīce

Vai jūs pamanījāt, ka vardarbīgā strīda laikā, verdošās dusmās, labā ķermeņa puse ir nedaudz nejūtīga, kuņģis ir saspiests, un uz mēles parādās rūgta garša? Tā iemesls ir tāds, ka dusmas, tāpat kā sprādzienbīstama ierīce, plēš čakras enerģiju, kas ir atbildīga par gribu un miermīlību. Tas atrodas vēdera rajonā. Dedzinošās dusmas enerģija pēc sprādziena kļūst smagāka un, norisinās vēdera apgabala malās, veidojot enerģijas bloku. Tas agrāk vai vēlāk izraisa smagus aknu bojājumus.

Izvairīties no enerģijas un fiziskās Vese***as iznīcināšanas, un palīdzēs atbrīvoties no dusmām, iekšējas harmonijas iegūšana.

Skaudība nogalinās prieku un mīlestību

Aplūkojot citu panākumus vai negaidītu prieku, mēs domājam: “Tam ir paveicies! Es gribētu! “Diemžēl ļoti nedaudzi cilvēki zina, ka Visumā nav tik stipra emocionāla neskaidra ziņa. Un svētību vietā, skaudīgs cilvēks aizvāc visas slēptās problēmas, Sli**bas un nelaimi, no cilvēka, kuru viņš apskauda. Milzīgais negatīvās enerģijas klāsts skar astrālu un fizisko ķermeni, izraisot daudzas Sli**bas. Pirmkārt, bioloģiskie filtri: aknas un nieres.

Lasīt arī: Paši riebīgākie vīrieši pēc zodiaka

Secinājums pats par sevi liecina: neskaud. Dažreiz neviens nezina, cik grūti un ar kādiem zaudējumiem cilvēks ir guvis panākumus un laimi. Sirsnīgs prieks par otru ļaus viņam dalīties ar otru, ar pozitīvu laimes enerģiju, iemiesojot viņu savā dzīvē.

Asaras piesaista bēdas

Asaras ir ļoti spēcīgs process, kas palīdz mums izspiest emocijas, kas iet pār malu. Bet izņēmuma gadījumos spēcīgs līdzeklis ir labs. Ja jūs lejat asaras par katru sīkumu un nenozīmīgu notikumu, jūs varat izraisīt sirds un sirds sieniņu bojājumus. Lai tas nenotiktu, jums jāiemācās kontrolēt sevi un smieties biežāk, pārslēdzot lielāko daļu emociju no asarām uz smiekliem.

Bailes izsūc dzīvības spēku

Bailes no nezināmā nākotnē vai notikumiem no pagātnes paralizē mūsu energoapgādes drošību, padarot mūs neaizsargātus. Čakra, kura ir atbildīga par gribu un aizsardzību, sāk disfunkciju, ķerot un aizturot enerģiju, nevis ļaujot tai brīvi plūst tālāk. Agrāk vai vēlāk, piemēram, spēcīgs bloks izraisa smagu pārpilnību čakrā ar smagu enerģiju. Par fizisko ķermeni, tas noved pie diabēta, žultspūšļa slimībām un kuņģa čūlas.

Lasīt arī: Kokoloģija: unikāls japāņu psiholoģiskais tests

Jūs varat atbrīvoties no bailēm, ja jūs atradīsiet atbalstu dzīvē, kaut ko tādu, kas dod spēku un ticību. Laba izeja no baiļu gūsta būs godīga saruna par to ar mīļajiem.

Pārmērīgs prieks nesniegs laimi

Mēs zinām, ka pozitīvas emocijas ir labas. Tās mūs atbalsta visā mūsu dzīvē, palīdz attīstīt draudzību, veidot attiecības ar radiniekiem un mīļajiem. Bet pat prieks ne vienmēr ir izdevīgs.

“Sirds ir laimīga līdz sāpēm”, “sirds noslēdz līgumu ar laimi”, “prieks nāca uzplaukums sirdī” – ar šīm frāzēm vismaz reizi saskaras katrs no mums. Pēc pacilātības sprādziena no dažiem notikumiem var justies izpostīti. Ār*ti pierādīja, ka pārmērīgas emocijas izraisa sirds Sli**bas, jo īpaši, sirdslēkmes. Uz enerģijas līmeni, tas ir viegli izskaidrot: visas jūtas un emocijas mūsu smalkajā ķermenī sauc par astrāli, atbilst sirds čakrai. Kad mēs enerģiski paužam prieka emocijas, čakra nevar tikt galā ar milzīgo enerģijas plūsmu, virzienā sagriežot to, neizturēja spiedienu un izstumj vitālo enerģiju no nekurienes. Tas ir tas, kas noved pie sirds slimībām.

Lasīt arī: Vista izdēja neparasti lielu olu! Iekšā bija pārsteigums!

Praktizētāji un garīgie skolotāji aicina pastāvīgi līdzsvarot visas emocijas, vai tas būtu prieks vai skumjas. Vislabākais ir tas, ka šī līdzsvara nepieciešamība ir parādīta leģendā par ķēniņa Solomona gredzenu. “Viss iet. Un tas arī aiziet “- tika nodrukāts uz šī gredzena. Šī frāze ir ideāla, lai veidotu attiecības ar jebkuru dzīves situāciju: patiesībā, nekas nav mūžīgs un nemainīgs. Pirmkārt, lai atvieglotu sev vajadzīgo stāvokli, nav viegli, taču praktizējošo personu pierādītas un ieteiktas audiomeditācijas palīdzēs jums pielāgot savu emocionālo fonu.

Pārmērīgas rūpes par bērniem noved vecākus līdz kapam

Bērni nāk uz šo pasauli, kaut arī bezpalīdzīgi, bet neatkarīgi indivīdi ar savu likteni. Ja vecāki turpina pārāk rūpēties par viņiem un līdz pat tie sasniedz neatkarību, būtiskie spēki plūst vētras plūsmā, ietekmējot fizisko ķermeni ar vēzi. Tas pats attiecas uz jebkuru personu, kas rāda pārāk daudz rūpes. Bērni ir jāatlaiž pieaugušo dzīvē, ļaujot viņiem iegūt pieredzi, izmantojot nepieciešamās kļūdas un šķēršļus.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment