Šīs Zodiaka zīmes iekarot ir visgrūtāk – nepieejamo dāmu Horo***ps

6. vieta – Lauva

Godājamās Lauvas ieņem godpilno 6. vietu šajā sarakstā, jo viņu sirdis var iekarot vienā veidā. Vienkārši pievērsiet Lauvām ļoti daudz uzmanības. Un pat vēl vairāk uzmanības! Ja jūs negribat ilgi laiku veltīt, tad varat uzmanību arī materiālā veidā izrādīt. Jums vienkārši ir jāizvēlas viens no veidiem – ilgi vai dārgi. Taču abi varianti tik un tā nesniedz jums garantiju.

5. vieta – Svari

Līderu piecinieku iesāk Svari, kurus nebūt nevar iekarot, ja jums nepiemīt šīs pāris pamata īpašības: laba izglītība, labas manieres, attīstīta uztvere par visu skaisto apkārt, kā arī elfiem līdzīgs, fantastisks ārējais izskats. Jūs tam visam atbilstat? Tad viss ir vislabākajā kārtībā. Tagad stāviet zem balkona un gaidiet, vai viņai tas viss vispār šobrīd tieši ir vajadzīgs. Taču ņemiet vērā savu priekšgājēju pieredzi, kuri tur no vecuma tā arī zem tā balkona nomira.

4. vieta – Dvīņi

Negaidīti! Vieglprātīgie un vispār vieglie Dvīņi ir nokļuvuši gandrīz topa augšgalā. Tas ir tādēļ, ka iekarot Dvīņu sirdi nav nemaz tik viegli, kā sākumā varētu šķist. Dvīņi ir gatavi attiecībām tikai tad, ja viņiem ir interesanti. Taču, lai sievietei Dvīņiem būtu interesanti, jums nāksies kustināt savas smadzenes tik ilgi, līdz tās sāks pat kūpēt. Bet pēc tam iemācieties Dvīņus iepriecināt, praktizējot daiļrunību, kurai ir neliela sarkasma, cinisma un melnā humora pieskaņa. Tad, pats par sevi saprotams, ka viņa vēl padomās par jūsu kandidatūru.

Lasi vēl: Ko viņš vēlas – mīlestību vai tikai seksu? Noskaidro to pēc viņa Zodiaka zīmes!

3. vieta – Ūdensvīrs

Trešo vietu un bronzas medaļu iegūst Ūdensvīri. Sievietēm Ūdensvīriem tiešām patīk jūs paši, kā arī tas, ka vedat viņu uz restorāniem, dāvināt dāvanas un ziedus. Viņa ar lielāko prieku dosies ar jums uz randiņu – vienalga, vai tas būtu teātris, restorāns vai pat parka soliņš. Viņai patīk staigāt, sadodoties rokās, patīk koķetēt un smieties par jūsu jociņiem. Tas viss ir pavisam patiesi. Un tik pat patiesi viņa nebūt negrasās un negrib ar jums atdoties gultas priekiem. PAVISAM negrib!

2. vieta – Mežāzis

Sudraba medaļa tiek piešķirta Mežāžiem, kuru iekarošana ir ārkārtīgi sarežģīta. Pat tad, ja jūs viņai pusdienās pienesīsiet uz paplātes pūķa galvu, princeses roku par to neiegūsiet. Tas viss ir tādēļ, ka Mežāžu sievietēm nav nepieciešami īslaicīgi romāni. Mežāžiem ir nepieciešamas ilgas un laimīgas attiecības – līdz Nā*e mūs šķirs. No sākuma viņas grib padzīvot ilgi un laimīgi vienas pašas, tādēļ labāk vienkārši ejiet viņām garām.

1.vieta – Zivis

Pirmo vietu un zelta medaļu iegūst Zivis! Visiem ir labi zināms, ka Zivis ir aukstasinīgas, aizdomīgas, parasti dziļi iegrimušas sevī, reizēm pat šķiet, ka viņas neatrodas šajā pasaulē. Tādēļ viņas nepieciešams iekarot kaut kā daudz īpašāk. Diemžēl neviens tā arī nezina, kā tieši tas ir darāms. Var, protams, iegrimt dziļajos ūdeņos un nomaskēties. Taču patiesībā Zivis nav iegrimušas, bet vienkārši sēž slēpnī skaistos koraļļos. Tādēļ, ja cenšaties viņu iekarot, visticamākais, ka viņa jūs no sākuma centīsies apēst. Bet pēc tam jau viss ies tā, kā jums veiksme būs lēmusi. Varbūt viņa no sākuma jūs pamocīs, bet tikai pēc tam aprīs dzīvu – kas zina! Tas tādēļ, ka sieviešu Zivju vismīļākā nodarbe ir spēlēšanās ar notverto upuri, kā kaķēnam, kas notvēris peli.

Avots:

Leave a Comment