Skaistuma blogere atklāj lielu noslēpumu par to, kādēļ savos video viņa nekustina rokas

Džordana Bouna citādāk tur kosmētikas otiņas un uzklāj acu laineri tādā veidā, kādā mēs to diezin vai spējam- ar sažmiegtām dūrēm.

Pēc daudziem nepatīkamiem komentāriem, kuros tika jautāts, kas vainas viņas rokām, Džordana izlēma izveidot jaunu video, kurā viņa atklāj, kādēļ ir tik unikāla.

Pirms 10 gaidiem Džordana cieta auto avārijā, kļūstot tetraplēģiska ar daļēju un pilnu viņas ekstrimitāšu un rumpja zaudējumu.

Viņa pati nespēj sevi nomazgāt un ieveidot matus. Tieši tādēļ viņa ir atklājusi vienu unikālu veidu, kā pašai uzklāt sev meikapu. Tādā veidā viņa arī ir atguvusi pašapziņu.

Jaunajā video viņa paskaidro, kā viņai izdevies tikt pāri depresijai un nemieram. „Manā dzīvē ir ļoti daudz grūtību,” viņa saka savā video. „Es nespēju pati sevi apģērbt, nevaru ieveidot matus, tādēļ spēja pašai uzkrāsoties- tā ir mana lieta.”

Parastajās kosmētikas uzklāšanas pamācībās viņa izvairās rādīt ceļus, ar kādiem viņa apiet savu nespēju kustināt rokas. Pēc nelaimes gadījuma viņa tās nespēj nedz atvērt, nedz aizvērt. Šajos video viņa nekad nerāda, ka, piemēram, skropstu tušas tūbiņu viņai nākas atvērt ar muti. Tomēr jaunizveidotajā video nekas nav rediģēts.

Džordana drosmīgi parāda veidu, kādā viņa izveido praktiski perfektu meikapu. Viņa iedvesmo arī citus cilvēkus: „Ja kaut kas stāv tavā ceļā, tas nozīmē, ka tam jāatrod ir cita pieeja. Parastā rutīna tev, iespējams, neder.”

Šis video iedvesmos arī tevi un liks padomāt pirms negatīvu komentāru pievienošanas.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment