Skatos uz šo bildi 15 minūtes un nevaru saprast, kur ir kaķis. Pamēģini, varbūt tev izdodas atrast

Nu jau trešo pēc kārtas piedāvājam arī vizuālu mīklu, bet nedaudz citā formātā. Šeit vizuālā atmiņa noteikti tiek sūknēta. Tātad, jums ir jāatrod saldējums, kas kaut kā atšķiras no pārējiem. Apskatīsim, cik ātri jūs to varat izdarīt.

Vai esat pabeidzis iepriekšējos uzdevumus? Tad pašās beigās vēlamies piedāvāt vizuālu mīklu ar lielāko elementu skaitu. Vai jūs varat ātri atrast pandu, kas slēpjas starp daudziem cilvēkiem kostīmos? Laiks ir pagājis!

Padomi un atbildes

Mēs ceram, ka jums jau ir izdevies atrast atbildes uz visām iepriekš minētajām problēmām. Bet, ja tas pēkšņi neizdevās vai vienkārši vēlaties pārbaudīt, pareizās atbildes ar paskaidrojumiem jau gaida zemāk.

Vispirms noskaidrosim, kur starp pūcēm visu šo laiku slēpies noslēpumainais kaķis. Kā redzat, murrāšana ir atrodama augšējā labajā stūrī. Nu vai bija grūti?

Tālāk mums bija jāatrod maza pele attēlā, kas bija piepildīta ar kaķiem un vilnas diegu kamoliem. Šeit problēma bija grūtāka. Tikai modrākie lasītāji nonāks līdz patiesībai. Bet, dīvainā kārtā, atbilde uz otro uzdevumu faktiski bija tajā pašā vietā, kur pirmais. Pelēkā pele paslēpās ilustrācijas augšējā labajā stūrī.

Tālāk seko trešā problēma. Šeit svarīgākais bija atcerēties, kā tieši izskatās krāsainā virskārta uz saldējuma. Galu galā tieši viņas krāsas atšķir auksto desertu attēla apakšējā labajā stūrī no pārējiem. Vai jums izdevās atrast papildu elementu bez mājiena?

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Un, protams, atbilde uz pēdējo problēmu. Milzīgs skaits seju un melnbaltās krāsas mēģina mulsināt lasītāju. Un tomēr, koncentrējoties, var redzēt, ka visu šo laiku viltīgā panda bija paslēpusies nedaudz pa kreisi no mūsu attēla centra.

Pateicoties šiem vienkāršajiem uzdevumiem, uzlabojas vizuālā atmiņa. Mēs ceram, ka esat apmierināti ar saviem rezultātiem. Noteikti kopīgojiet tos ar mums tālāk sniegtajos komentāros. Ja jums šodien kaut kas neizdevās, nebēdājiet. Neatkarīgi no iznākuma šīs vizuālās mīklas noteikti ir izraisījušas jūsu satricinājumus, vai jūs nepiekrītat? Mūsu arhīvā ir daudz līdzīgu mīklu. Trenējies uz tiem – un laika gaitā noteikti pamanīsi, ka šādi uzdevumi tev ir kļuvuši daudz vieglāki un ātrāki. Veiksmi!

Leave a Comment