Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjiem

Ko tev ir sagatavojis 2023. gada rudens? Andžela Pērle šodien pastāstīs par svarīgām izmaiņām: katram zvaigznāja pārstāvim septembra prognoze atklās, kur virzīt savu enerģiju, un kur vērts likt salmiņus un paspēlēties.

Andžela Pērla: prognoze septembrim

Septembra sākums Aunam sola skaidrību mīlas lietās. Noslēpums kļūs skaidrs, un jūsu sirds nomierināsies. Bet esiet uzmanīgi: kāds var atklāt jūsu noslēpumu. Izmantojiet šo laiku, lai noslēgtu lielu finanšu darījumu vai uzsāktu jaunu biznesu. Septembris ir labvēlīgs biznesa un romantisko partneru saišu stiprināšanai. Mēneša beigās lielāku uzmanību prasīs finanses: esi gatavs pabeigt biznesa projektus un pieņemt svarīgus lēmumus.

Vērsis, esi gatavs veltīt sevi saziņai ar cilvēkiem un saņem simtkārtīgu atdevi. Jūsu radošums pieaugs. Spēka pietiks visam: labiekārtot māju un veikt ilgi gaidītos pirkumus, atrast nestandarta risinājumu darbā un beidzot atrisināt ieilgušo konfliktu. Sevis izzināšanas ceļā varat gūt lielus panākumus. Vientuļajam Vērsim liktenis pavērs durvis jaunai mīlestībai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment