Šķiet, ka Šatunovs jau iepriekš zināja, ka mirs… Kādi bija viņa pravietiskie vārdi pēdējā koncertā

 

19. jūnijā uz Ļubercu koncertzāles Triumph skatuves kāpa Jurijs Šatunovs, kurš 20. jūnijā iepriecināja klausītājus ar savu uzstāšanos Podoļskas atpūtas centrā “Oktobris”. Tad mūziķim bija ieplānota neliela pauze, un 22. jūnija vakarā viņš sarīkoja mielastu ar draugiem. Negaidīti Šatunovs sūdzējās par sāpēm sirds rajonā. “Man ir spazmas,” viņš paspēja pateikt. Biedri dziedātāju ātri nogādāja Slim**cā Ratunovo ciematā.

 

“Jura nekad nesūdzējās par savu veselību, par sirdi, viņam ar to nebija nekādu problēmu. Draugu kompānijā viņam pēkšņi kļuva slikti, viņš čukstēja: “Viņa krūtīs kaut kas cepās.”

Viņi nekavējoties reaģēja, sāka zvanīt ārstiem, nogādāja viņus Slim**cā, ” komentārā starhit.ru sacīja mākslinieka režisors Arkādijs Kudrjašovs.

Lauku Slim**cā zvaigzne nevarēja sniegt nepieciešamo palīdzību, viņš tika steidzami nosūtīts uz Domodedovas kl**iku.

Lasi arī: Super augstās balss īpašnieka Vitas meita mantojusi tēva talantu – paklausies kā viņa dzied

Ātrās palīdzības mašīnā Šatunovam apstājās sirds, bet ārsti mūziķi atdzīvināja. Jau kl**ikā viņa sirds atkal pārstāja pukstēt. Viņi pusotru stundu centās atdzīvināt zvaigzni, taču šoreiz ārstu pūliņi bija nesekmīgi.

Kā izdevies noskaidrot kanāla Nemalahova Telegram autoriem, Šatunovam tika diagnosticēta smaga sirds muskuļa nekrozes forma. Šajā gadījumā tiek ietekmēti visi sirds slāņi.

Pēc provizoriskiem datiem, atvadu ceremonija no mūziķa notiks šodien, 26.jūnijā. Piemiņas pasākumā piedalīsies viņa atraitne un bērni, kuri tagad ir ceļā uz Maskavu. Un fani nes baltu rožu pušķus uz Orenburgas bērnu namu, kur uzauga Jurijs Šatunovs.

COMMENTS

Leave a Comment