“Slavenā tēta kopijas!” 39 gadus vecais Mihails Galustjans parādījis savas paaugušās meitas

Slavenais humorists un skatītāju mīlulis Mihails Galustjans, kurš zināms ar spilgtām uzstāšanām KVN, kā arī lomām smieklīgās komēdijās, nemīl parādīt savu personīgo dzīvo vairāku miljonu auditorijai.

No vienas puses mākslinieks neslēpj to, ka viņš jau vairāk nekā 10 gadus ir laimīgi precējies, ka viņam ir divas brīnišķīgas meitas.

No otras puses Mihails nemīl dalīties ar savas ģimenes dzīves detaļām, jo uzskata, ka privātajai dzīvei jāpaliek privātai.

Turklāt prese mēdz radīt neticamas baumas un tenkas par slavenu personību dzīvi. Tieši tāpēc mākslinieks reti iepriecina savus pielūdzējus ar savas ģimenes fotogrāfijām.

Lasi arī: Laulātais pāris nolēma neradīt bērnus, lai nenovecotu. Lūk, kā viņi izskatās teju 60 gadu vecumā

Tomēr nesen sociālajos tīklos parādījās foto, kuros Galustjans redzams kopā ar sievu un meitām. Visa laimīgā ģimene pastaigājās gar Melnās jūras piekrasti.

Mihails dalījās informācijā, ka fotogrāfijas uzņemtas viņa dzimtajā pilsētā Sočos. Parasti visu vasaru viņa ģimene pavada Sočos pie radiniekiem. Savukārt pats Mihails ierodas pie ģimenes, kolīdz viņam izdodas atbrīvot kādu brīvu laiku savā aizņemtajā grafikā. Un arī šis attēls tika uzņemts vienā no šādām reizēm.

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

COMMENTS

Leave a Comment