“Tu esi nepatīkams suns, no tevis ir gan spalvas, gan smaka”, sacīja saimniece. “Kaut tu aizvāktos un neatgrieztos”

Sieviete atraisīja kakla siksniņu un izgrūda suni no dzīvokļa

Suns Neija tika izmesta no mājas. Kakla siksniņu noņēma, viņas priekšā tika atvērtas dzīvokļa durvis un suni izdzina kāpņu telpā. Nelaimīgais dzīvnieks nevarēja saprast, kāpēc pret viņu tā izturas. Viņa taču neko nelauza, nesagrauza. Ja nu vienīgi tas, ka Neija bija jau veca.

Suns nedaudz noņurdēja un gulēja uz paklāja pie kaimiņu durvīm. Neija ar skumjām skatījās uz aizvērtām durvīm. Šajā dzīvoklī pagāja gandrīz visa viņas dzīve. Saimniece viņu atveda šeit, kad viņa vēl bija kucēns. Šajā dzīvoklī Neijai piedzima kucēni. Un tagad viņi viņu nelaiž iekšā.

Tad saimniece iznāca ar bagāžu. Suns nostājās uz savām ķepām, bet sieviete pagāja garām, izlikdamās, ka neredz dzīvnieku. Pēc dažām stundām no kaimiņu durvīm iznāca jauns vīrietis. Viņš nejauši ar durvīm pagrūda suni, bet suns nobijās un atkāpās.

Lasi arī: “Slavenā tēta kopijas!” 39 gadus vecais Mihails Galustjans parādījis savas paaugušās meitas

“Ei, Neija, nebaidies”, – sacīja Dans. “Vai tu apmaldījies? Pazvanīsim pie tava dzīvokļa, iepriecināsim saimnieci” – viņš zvanīja ilgi. Tomēr neviens durvis viņam neatvēra.

Tad Dans piezvanīja pie vēl viena dzīvokļa durvīm, kas atradās tajā pašā stāvā. Durvis atvēra sieviete gados, tērpusies rozā halātā.“ Zinaīda Prokofjevna, vai jūs gadījumā nezināt, kur ir Jeļena Nikolajevna, Neijas saimniece?”” – interesējās jaunais puisis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment