Slaveni aktieri, kuri ir atteikušies no gaļas un kļuvuši par veģetāriešiem

Džareds Leto 

1165

Vienā no savām intervijām žurnālam “GQ” Džareds apstiprina to, ka būt veselīgam un mūžīgi jaunam viņam palīdz pilnvērtīgs miegs un īpašs uzturs, viņš jau 20 gadus ir veģetārietis.

Vudijs Harelsons

286

Vudijs par vegānu kļuva 24 gadu vecumā pēc kāda paziņas ieteikuma. Viņš cieta no aknes un pastāvīga klepus, taču pēc diētas maiņas trīs dienu laikā viņa plaušas kļuva tīras un pumpas pazuda uz visiem laikiem. Tagad Vudijs dod priekšroku sieram.

Tobijs Makgvairs 

384

Tobijs par veģetārieti kļuva 1992. gadā, bet 2009. gadā viņš atteicās no visiem dzīvnieku valsts produktiem. Aktieris atklāj, ka viņam vienkārši nekad nav bijusi vēlēšanās ēst gaļu, arī bērnībā viņam bija grūti to ieēst.

Semjuels Lī Džeksons

480

Semjuels pārgāja uz vegānu diētu, lai uzlabotu veselību un “dzīvotu mūžīgi”. Aktieris ir paziņojis, ka ir izlēmis pilnībā atteikties no gaļas, gaļas produktiem un piena. Uz šo visu viņu pamudināja vecums un vēlēšanās palikt veselam pēc iespējas ilgāk.

Leonardo Di Kaprio

576

Kaprio ir ne tikai veģetārietis, bet arī kaislīgs ekoloģijas aizstāvis. Populārais aktieris organizē dažādas akcijas un rada filmas, lai atbalstītu dzīvniekus.

Pīters Dinklidžs 

666

Šis amerikāņu aktieris par veģetārieti nolēma kļūt vēl tad, kad bija pusaudzis un, protams, ka tas bija aiz mīlestības pret dzīvniekiem, taču otrs iemesls ir kāda meitene, jo aktieris apgalvo, ka tieši viņa ir motivējusi viņu atteikties no gaļas.

Breds Pits

765

Breds Pits jau sen praktizē veģetārismu un ļoti dusmojas, kad viņa sieva uzklūp virsū kārtējam gaļas gabalam.

Natālija Portmane

861

Viņas veģetārieties stāžs ir vairāk 20 gadu. Pēc Natālijas domām, katrs dzīvnieks ir personība, kurai ir savs raksturs. Aktrise ir pārliecināta arī par to, ka pienāks laiks, kad veģetārisms kļūs par normu, bet gaļas ēšana par šokējošu parādību.

Leave a Comment