Sliktākās kļūdas atbrīvojoties no matiņiem

Skrubja izmantošana

Pīlings palīdzēs jums atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām un samazināt matiņu ieaugšanas risku. Vaska izmantošanai un skūšanās arī ir atlobīšanas efekts, tādēļ nepieciešams izmantot skrubi  ne mazāk kā 24 stundas iepriekš. Ja jums nepatīk ķermeņa skrubji, lietojiet ķīmisko pīlingu ar augļu skābēm, pirms ķerties klāt pie skūšanās. Pēc pareizas atlobīšanas tāpat samazinās sagriešanās risks.

Ķīmiskā pīlinga izmantošana pirms vaska depilācijas

Ķīmiskais pīlings ir nekaitīgs pirms skūšanās, bet pirms vaska izmantošanas tas var būt kaitīgs. Liela kļūda – veikt ķīmisko pīlingu pirms vaska izmantošanas, īpaši mājas apstākļos. Paaugstinās ādas savainošanas risks, tādēļ neizmantojiet ķīmiskos līdzekļus nedēļu pirms depilācijas un pamēģiniet tradicionālākus skrubjus ādas sagatavošanai procedūrai.

Skūšanās ar trulu asmeni

Daži kosmetologi iesaka izmantot asmeni tikai vienu reizi, bet ja jums tas šķiet par maz, varat ar to skūties 3-4 reizes. Neaizmirstiet noskalot skuvekli  katru reizi pēc saskarsmes ar jūsu ādu. Tas palīdzēs sasniegt tīrāku skūšanos, samazinot ādas apsārtumu.

Sauļošanās pirms matu likvidācijas

Saules vannas vajadzētu atlikt, īpaši ja taisāties likvidēt matus ar vasku vai lāzeru. Nav vērts sauļoties 24 stundas pirms depilācijas. Aizsargājiet no saules apvidus, kuri tiks pakļauti procedūrai, lai izvairītos no saules apdegumiem un problēmām ar pigmentāciju. Tikpat svarīgi noslēpt ādu no tiešajiem UV stariem uzreiz pēc lāzerepilācijas, kamēr āda vēl ir sakairināta.

Skūšanās no rīta

Ja plānojat izmantot skuvekli, nekad nedariet to no rīta vai pēc karstas vannas. Nakts laikā vai pēc pabūšanas karstā ūdenī kājas var pietūkt, skūšanās nebūs tik tīra. Tādēļ labāk ieplānojiet skuvekļa izmantošanu vakarā, bet, ja gribat to darīt vannā, tad dariet to ātri.

Depilācija neīstajā mēneša laikā

Depilācija ar vasku vai lāzeru ir daudz sāpīgāka nedēļu pirms mēnešreizēm, bet arī nedēļu pēc tām sajūtas nebūs no patīkamākajām. Nepieļaujiet šo kļūdu un neignorējiet hormonālās izmaiņas. Ja gribat lai procedūra ir mazāk sāpīga, veiciet to ovulācijas laikā.

Steigšanās ar lāzerepilāciju

Pirms pirmās procedūras ar lāzeru matiņu likvidēšanai, nepieciešams konsultēties ar pieredzējušu speciālistu. Pirms lāzera izmantošanas ir vērts iegūt informāciju par iespējamajiem rezultātiem un iesniegt dažus medicīnas datus.

Neskūšanās pirms lāzerepilācijas

Viena no lielākajām kļūdām var būt neskūšanās pirms lāzerepilācijas, kā parasti rīkojas pirms vaska depilācijas. Ja jums būs nelieli rugāji, matiņu likvidēšana ar lāzeru kļūs sāpīgāka un mazāk efektīva. Vasku un depilācijas krēmus izmantot nevajadzētu, bet parastais skuveklis nodrošinās labākus apstākļus lāzeram.

Sliktas pincetes izmantošana

Ja no jūsu pincetes bieži izslīd matiņi, jūs patērēsiet daudz laika un spēka parastai procedūrai. Patērējieties labam instrumentam un jūsu uzacis kļūs skaistas daudz ātrāk.

Bieža vaska izmantošana

Nevar gaidīt labus rezultātus, ja neļausiet matiņiem ataugt pirms nākošās procedūras. Cietiem matiņiem jābūt aptuveni centimetru gariem, lai vasks varētu pienācīgi tos saķert, bet mīkstie matiņi var būt ne īsāki par 6mm.

Avots: www.kleo.ru

Leave a Comment