Smieklīgi dušas aizkari, kuri neļaus Tev pārāk ilgi mazgāties!

Elizabete Bučera, Londonā dzīvojoša dizainere, ir radījusi unikālu un stilīgu dušas aizkaru, kurš tavas dušas laiku nepadarīs patīkamāku, bet noteikti to saīsinās, neļaujot tev lieki tērēt ūdeni un pavadīt nevajadzīgi ilgu laiku vannas istabā.

Pašlaik produkts vēl nav pieejams pārdošanas vietās, bet ir apskatāms kā izglītojošs mākslas objekts. Dušas krānam ir pievienots sensors, kas pēc 4 minūtēm, kad ir tecējis ūdens, dod signālu dušas aizkaram piepūsties ar gaisu, radot veidojumus formā līdzīgus lāstekām.

Šobrīd ir radīti divi dizaina tipi, kad viens no tiem darbojas tā, ka izstumj tevi ārā no dušas, bet otrs tevi it kā “aprij”.

curtain2

“Mani radītie aizkari ir kā modinātājs: tu negribi celties, bet zini, ka tas jādara un modinātājs tev palīdz to izdarīt.

Pati ideja man radās pateicoties Time Bērtona filmai Sleepy Hollow, kur tika izmantoti metāla durkļi cilvēku spīdzināšanai. Bet piepūšamo ideju es aizguvu no cilvēkiem, kuru fetišs ir piepūšamo rotaļlietu lietošana.

Es radīju šo darbu, jo es saprotu, ka cilvēkiem ir ļoti grūti darīt lietas, kuras viņiem šķiet neērtas, bet patiesībā ir vien mūsu pašu labuma (ūdens taupīšana), tāpēc ir nepieciešams neliels palīgs.”

Avots:  i100.independent.co.uk

Leave a Comment