“Sniega karalienes”: nosauktas sieviešu zvaigžņu zīmes, kuras nespēj mīlēt

Es ievēroju, ka kāds mīlas attiecībās jūtas kā zivs ūdenī. Kādam citam padodas visa šī romantika un citas lietas tik grūti. Nesen lasīju, ka tas var būt atkarīgs no zodiaka zīmes, zem kuras cilvēks ir dzimis. Piemēram, iemīlējusies Ūdensvīra sieviete ir ļoti izvēlīga. Viņa augstu vērtē savu brīvību un nepiekāpsies, ja kāds vēlēsies viņu pārņemt savā īpašumā.

Attiecību problēmas var rasties ikvienam. Īpaši bieži tas notiek, kad cilvēki vienkārši pierod viens pie otra, uzzina partnera raksturu. Tomēr dažreiz mīlas dēka, gluži pretēji, tiek nodibināta ļoti viegli. Nekādu strīdu, nekādu domstarpību. Tiesa, tajā pašā laikā pēc mīlestības šeit pat nesmaržo. Kā tā?

Zvaigžņu pētnieki saka, ka dažas zvaigžņu zīmes nosaka savām saimniecēm, kā viņām vajadzētu uzvesties attiecībās. Māja vienmēr ir tīra, virtuve smaržo pēc tikko pagatavotām vakariņām, bet mīlestības kā nebija, tā nav. Sieviete vienkārši nezina, kā mīlēt.

Lasi arī: Kā atgriezties dzīvē pēc depresijas: iestatījumi un padomi

Šī īpašība ir raksturīga Ūdensvīram. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāves ļoti augstu vērtē savu brīvību un nekad neļaus savam pavadonim pārņemt kontroli pār sevi. Viņas tiecas pēc neatkarības visās dzīves jomās.

Bieži iemīlējusies Ūdensvīra sieviete dod priekšroku iztikt bez jebkādām saistībām. Atvērtas attiecības viņai ir ideāli piemērotas. Ja viņa nolems iet pa eju, visticamāk, laulība viņai ļoti drīz apniks un pārvērtīsies parastā rutīnā. Vīrietis nebūs sajūsmā par šādu savienību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment