Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā?

2. vieta SKORPIONS

Skorpioni nemēdz slēpt savu ļaunumu, ko dāvājis viņām raganu spēks. Sievietei-Skorpionam atliek tikai apskatīties uz cilvēkiem, līdz viss ir viņas varā. Pati raganiņa var būt ģērbta pieticīgi un noslēgti, taču tas nemazinās viņas spējas. Kā tas viņām izdodas? Neizskaidrojami!

Jo vairāk viņa apzinās savas spējas, jo vairāk ir spējīga apburt cilvēkus. Ja viņa kļūs greizsirdīga, tad, nu, beigas klāt!

Lasi vēl: «Precīzākais horoskops» Lietas, ko par savu Zodiaka zīmi tu vēl nezināji!

1. vieta ŪDENSVĪRS

Šīs raganiņas ieņem pirmo vietu. Viņa ir talantīga burve, taču ļoti reti atklāj sevī šīs spējas, un varbūt tas arī ir labi. Šī sieviete ir spējīga cilvēku izvilkt pat no visdziļākās depresijas.

Apprecoties ar šo sievieti, vīrieši bieži atklāj, ka viņiem pēc kāzām visā sāk veikties un viņi kļūst par miljonāriem. Ja viņa apzinātos savas spējas, tad būtu visvarena!

Avots:

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Sveiki, melnais burvis Skolnieciņš Jums izskaidros maģijas būtību! Nu, zodiaks nenosaka maģiskās spējas. Maģija cilvēkiem šajā pasaulē ir defecīts. Maģiskais spēks pieder tikai cilvēku elitei, pārējiem šis spēks ir grūti atmodināms un iegūstams. Cilvēki ir vāji. Dievības ar cilvēkiem var ļoti viegli spēlēties, cilvēkiem to nemanot. Konkurencē ar citām rasēm, kurām maģija ir asinīs, cilvēce zaudē. Cieņā, Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁 ©Skolnieciņš Skolnieciņš

  • <cite class="fn">Raganas zīme: kas tas ir?</cite>

    […] Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā? […]

  • […] Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā? […]

Leave a Comment