Sobčaka paziņojusi, ka jau decembra sākumā saslimusi ar koronavīrusu – lūk ko par to saka speciālisti

“Es jau pievarēju koronavīrusu”: Sobčaka atzinusies par slimību

“Es vienkārši gulēju un nevarēju piecelties. Es pirms tam nekad tā nebijusi slimojusi”.

TV raidījuma “Doma-2” bijusī vadītāja Ksenija Sobčaka paziņojusi, ka jau decembra sākumā viņa saslimusi ar koronavīrusu un veica ārstēšanas kursu. Sabiedrības dāma apgalvo, ka viņas atveseļošanās bijusi grūta.

 

 Lasi arī: “Neaiztieciet!”: kāpēc 30 gadīgas sievietes grib “sakārtot” sievietes, kurām ir jau pāri 50

“Es jau sen izslimoju koronavīrusu. Tāpēc tagad neko vairs nevaru saķert. Decembra sākumā mani pārņēma briesmīga Sli**ba, es vienkārši gulēju un nevarēju piecelties. Es nekad agrāk neesmu bijusi tik slima”, paziņoja televīzijas raidījumu vadītāja Instagram.

“Klepus, drudzis, sajūta, ka lauž kaulus… Man diagnosticēja pneimoniju un tika izrakstītas antibiotikas. Bet turklāt radās sarežģījumu, es pazaudēju balsi. Lai to atjaunotu, mēs steidzami atradām foniatru, adrenalīnu manī pilināja caur trubiņu…” – stāsta Sobčaka.

Sobčaks pauda pārliecību, ka “ķīnieši ir visus apmuļķojuši”. Pēc viņas domām, lielākajai daļai jau bija koronavīruss, bet tas netika diagnosticēts.

Tajā pašā laikā sabiedrības lauvene saviem sekotājiem pastāstīja par to, kā viņa pirms nedēļas sēdēja karantīnā ar dēlu. Viņa aktīvi fotografēja grāmatas un dalījās ar saviem sekotājiem iespaidos par noskatītajiem seriāliem.

Tiesa, speciālistiem un virologiem ir savs viedokli par to

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment