“Neaiztieciet!”: kāpēc 30 gadīgas sievietes grib “sakārtot” sievietes, kurām ir jau pāri 50

“Neaiztieciet!”: kāpēc 30 gadīgas sievietes grib “sakārtot” sievietes, kurām ir jau pāri 50

Es paredzu sašutumu no gados jaunākām sievietēm. Bet esmu gatava visam.

Šajā fotogrāfijā, kur esmu redzama atpūtā, man ir piecdesmit viens gads. Saku uzreiz: es praktiski nelietoju kosmētiku, fotošopu vienkārši neprotu lietot. Vai ar mani nav kas kārtībā?

Kāpēc trīsdesmitgadīgas sievietes burtiski pārņemtas ar vēlmi sakārtot mūsu paaudzes sievietes? Katru dienu es redzu publikācijas par to, kādu apģērbu nedrīkst vilkt pēc 40, pēc 50 utt. Iespējams, šo rakstu autori grib kā labāk. Bet sanāk – kā vienmēr.

To nezinot, viņi mūs noniecina, it kā uzliktu uz pieres tādu zīmolu kā “otrās svaiguma prece”.

Lasi arī: 61 gadu vecais Aleksandrs Maļiņins pēc plastiskās operācijas ir neatpazīstams un kļuvis teju par precīzu sievas Emmas kopiju

Kad mūs ierobežo apģērba izvēlē, mums ir skumji. Vai arī jūs domājat, ka mēs jau esam prātu zaudējušas un nezinām, ku mums vilkt, un ko ne? Vecumam ar to nav nekāds sakars.

Kāpēc, pēc jūsu domām, es nevaru nēsāt mini karstā vasaras dienā? Vai arī atklāt dekoltē zonu? Kas tā par diskrimināciju?

Ak, jā! Kādam var būt patīkami skatīties tikai uz naivām sejiņām, bet kurām trūkst intelekta un dzīves pieredze, bet toties ir perfekta figūra. Nu tad lai skatās!

Turklāt piekritīsiet, ka daudziem agrā jaunībā nav īpaši ar ko lielīties. Tāpēc arī pielīmē sev skropstas un uz seja liek tonnu kosmētikas. Bet celulītu ar fotošopu maskē.

Atklāšu noslēpumu: daudzas manas paaudzes sievietes zina par “apelsīnu miziņu” tikai no nostāstiem. Kādus gadus divdesmit piecus atpakaļ es izdzirdēju nepazīstamo vārdu “celulīts”, es ar grūtībām uzzināju, kas tas tāds vispār ir. Jo internets tolaik vēl nebija visur pieejams.

Lasi arī: Sieviete atklāti izstāsta, kā tas ir dzīvot ar bagātu vīrieti; Tā nav tāda pasaka kā šķiet

Mums nepiemīt standarta leļļu skaistums. Mums ir savs – īstas sievietes skaistums. Mēs tikām audzinātas tajā laikā, kad cienīja patieso skaistumu, kas balstījās labā veselībā, graciozitātē, gudrībā.

P.S. Un jūs tagad mums mācīsiet dzīvot? Vēl jo vairāk – kā ģērbties?

Avots: trendru

COMMENTS

Leave a Comment