Šodien es jums parādīšu, kāpēc es pārgriezu tualetes papīra rulli uz pusēm, jūs darīsiet to pašu

Jūs nekad vairs neiegādāsities gaisa atsvaidzinātāju. Samērcē sagrieztu tualetes papīra ruļļa gabalu auduma mīkstinātājā. Kad tas ir nožuvis, novietojiet to uz plaukta tualetē. Šis gaisa atsvaidzinātājs sniegs jums patīkamu aromātu ilgu laiku.

Pat tad, kad šāds gaisa atsvaidzinātājs pārstāj izdalīt smaržu, šo rulli atkal var mērcēt veļas mīkstinātājā. Šis risinājums ietaupīs jums pienācīgu naudas summu. Pēc tam varat izmantot šo papīru, lai noslaucītu mēbeles. Auduma mīkstinātājam ir antistatiska iedarbība, un putekļi ilgstoši neuzsēdīsies uz mēbelēm. Un arī labi smaržos.

Tāpat, pateicoties tualetes papīram, var izaudzēt skaistas un sulīgas kreses. Tas ir ļoti noderīgi, tāpēc noteikti mēģiniet to audzēt mājās. Viss, kas jums jādara, ir jāiegādājas sēklu paciņa tuvākajā dārzkopības veikalā vai lielveikalā pie jūsu mājām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: lai gūtu panākumus, būs japielieto visas savas spējas!

Lasi arī: Es sagriezu kāpostus gabalos, bietes sagriezu šķēlēs, tagad es jums parādīšu, kāpēc

Kā audzēt salātus uz palodzes? Ļoti vienkārši. Uz pusēm pārgrieztu tualetes papīra rulli iemērc ūdenī. Kad ūdens nedaudz notecējis, sēklas ber rullī un novieto saulainā vietā. Pēc dažām dienām jūs pamanīsit, ka sēklas ir sadīgušas. To var atstāt tā, laiku pa laikam saslapinot rullīti ar ūdeni. Un, ja asni dīgst ļoti blīvi, jūs varat stādīt augus. Vienkārši atcerieties izmantot jaunu papīra rulli, lai tas būtu tīrs.

Tualetes papīrs ir ļoti daudzpusīgs produkts. To var izmantot dažādās dzīves jomās. Dažreiz pat visnegaidītākajos gadījumos tualetes papīrs nāks palīgā. Vai esat kādreiz izmantojis tualetes papīru neparastās situācijās? Dalieties ar savām receptēm un metodēm komentāros.

Leave a Comment