Šokolādes pekanriekstu gardais deserts

Šis kārtu deserts ar pekanriekstu garozu, krējuma sieru un pudiņu ir iecienīts deserts mūsu ģimenē.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 glāze miltu

½ glāzes sviesta

1 glāze smalki sasmalcinātu pekanriekstu

1 iepakojums krējuma siera

1 glāze pūdercukurs

3 tasītes putukrējums

1 iepakojums šķīstošā šokolādes pudiņa maisījuma

1 iepakojums šķīstošā vaniļas pudiņa maisījuma.

3 tases piena

2 ēdamkarotes sasmalcinātu pekanriekstu

Pirmais pagatavošanas solis:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 350 ° grādiem.

Otrais pagatavošanas solis:

Vidēji lielā bļodā ar mīklas blenderi vai diviem nažiem ieberiet sviestu miltos, līdz maisījums kļūst līdz rupjiem miltiem. Iejauciet pekanriekstus, izklājot tos uz 9×13 cmcepamā šķīvja apakšā un cepiet 15 minūtes vai līdz zelta krāsai. Atdzesējiet līdz galam.

Lasi vēl: Béarnaise mērce – īsts izaicinājums gardēžiem

Trešais pagatavošanas solis:

Vidēji lielā bļodā ar elektrisko mikseri līdz gludai masai samaisiet krējuma sieru, pūdercukuru un 1 glāzi putukrējuma. Atsevišķā bļodā saputojiet kopā šokolādes pudiņa maisījumu, vaniļas pudiņa maisījumu un pienu, līdz nav gabaliņu. Sajauciet krējuma siera maisījumu ar piena maisījumu un samaisiet līdz viendabīgai masai. Uzlejiet uz atdzesētas garozas. Pārējās 2 glāzes putukrējuma uzklājiet uz pudiņa maisījuma. Virs visa pārkaisiet 2 ēdamkarotes sasmalcinātu riekstu. Atdzesējiet ledusskapī līdz pasniegšanai.

 

Leave a Comment