Šoks-ko vīrietim, kurš pārēdās tofu, izņēma no organisma?

Skenējot vīrieša ķermeni, atklājās neticamais – viņam organismā bija 420 nierakmeņi.  Un nav brīnums! Viņš tofu ēda katru dienu un ūdeni uzturā nelietoja praktiski vispār.

Viņš nevarēja normāli nokārtoties, sāpes  bija pārāk spēcīgas. Nekavējoties vīrietis tika nogādāts uz operāciju zāli, lai niere tiktu izņemta. 

Ār*ti bija šokēti par to, cik daudz nierakmeņu tika atrasts: “Nekad neesmu redzējis tik daudz nierakmeņu. Operācija kopumā prasīja divas stundas, no kurām 45 minūtes bija nepieciešamas vien akmeņu izņemšanai. Pēc operācijas manas rokas un kājas bija nejūtīgas. Šajā skaitā pat neietilpst pavisam mazie nierakmeņi, kuru skaits pārsniedza 100.” 

Produktiem, kuru sastāvā ir pupas, parasti ir augsts kalcija saturs, kas diezgan viegli var novest pie nierakmeņiem. Ūdens nelietošana nozīmē to, ka kalcijs mierīgi sakrājas organismā, veidojot nierakmeņus. 

Pirms 20 gadiem viņš jau bija piedzīvojis šādu operāciju – tās laikā viņam tika izņemti 10 nierakmeņi, bet pēdējos gados sāpes bija kļuvušas nepanesamākas. 

Un, ja tev ir nācies saskarties ar nierakmeņiem, tad zini, ka tās nav no vienas no patīkamākajām sāpēm, ko var piedzīvot. 

 

Avots: www.theladbible.com

 

Leave a Comment