ŠOKS: māte baro ar krūti savu 6-gadīgo meitu!

Maha saka, ka neapstāsies to darīt, kamēr viņas meita tam nebūs gatava. Viņa prognozē, ka tas varētu notikt aptuveni 8 gadu vecumā.

Meita vienkārši pasakot: “Mammīt, pieniņu!” un viss notiek. Viņa uzskata, ka tas ir normāli, ka pēc iespējas ilgāk vēlas barot savu bērnu ar veselīgo krūts pienu.

Tāpat viņa arī publicē bildes Facebook, kurās redzams, kā viņa baro savu meitu, un mēģina pateikt cilvēkiem to, lai viņi beidz nosodīt šādu rīcību un ļauj mātei un meitai darīt to, ko viņas pašas vēlas.

1

Bet patiesībā pētījumi ir pierādījuši, ka bērni, kas ir ilgāk baroti ar krūti, ir veselīgāki, gudrāki, attīstītāki un vieglāk disciplinējami. Tomēr diezin vai tas vēl aizvien attiecas uz šāda vecuma bērniem. 

Bērns šādā vecumā var arī ciest no psiholoģiskiem pārdzīvojumiem mātes dēļ – tā kā viņa savu bērnu baro arī publiskās vietās, bērns cieš no apkaunojuma, kas rodas nosodījumu dēļ. Un ar laiku tas diezgan spēcīgi var ietekmēt šī bērna psihi. 

 

Avots: www.thestir.cafemom.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kristy</cite>

    Man pašai patreiz ir 6 gadīgs dēls un sakiet ko gribiet,bet tas nebūtu un tas nav normāli kad tik lielu bērnu baro ar krūti..Tas ir slimi un savā ziņā arī perversi…

Leave a Comment