Spēcīgā gaišreģe Vanga atstāja savu pareģojumu 2024. gadam, tā viņa prognozēja

Vangas pareģojumi par Ukrainu un Krieviju

Gaišreģes pareģojumu pētnieki nepiešķīra nozīmi visiem viņas vārdiem, un velti. Piemēram, Vangas pareģojums par lieliem Krievijas armijas zaudējumiem 2020.–2022. Iespējams, sirmgalve redzējusi asiņainos notikumus Sīrijā un kara sākumu Ukrainā.

Gaišreģe bieži runāja alegoriski, neminot konkrētus indivīdus un vietas. “21. gadsimtā Melnās jūras valsts zemēs sāksies karš ,” šos Vangas vārdus var interpretēt kā karadarbības sākumu Ukrainā. Sieviete arī brīdināja par bruņotu konfrontāciju Doņeckas un Luganskas apgabalos. Šis konflikts faktiski sadalīja Ukrainu daļās.

Daži pētnieki norāda, ka Vanga paredzēja kara beigas 2024. gadā. Jaunajam Ukrainas valsts vadītājam tajā būs roka. Par ko, tavuprāt, bija pareģojums?

1993. gadā gaišreģi intervēja žurnālists no Doņeckas Konstantīns Dolgovs. Sievietes vārdi sagādāja vilšanos: viņa prognozēja, ka ukraiņu zeme kļūs melna no asinīm un kaimiņš dosies sist kaimiņu. “Citi skries, un jūs skrienat ,” viņa sacīja Dolgovam.

Pēc gaišreģes domām, varas maiņa radīs briesmīgus notikumus, un miers Ukrainā iestāsies tikai tad, kad jauns valdnieks to pārņems savā paspārnē. Vecā sieviete paredzēja jauna Ukrainas līdera ierašanos, visu cilvēku iecienītāko. Tās parādīšanās radīs neatgriezeniskas izmaiņas kaimiņvalstu dzīvē.

Kad beigsies karš Ukrainā?

Neskaidros pareģojumos par karadarbības beigām parādās tikai viens datums – 2027. gads. Karš, iespējams, beigsies ātrāk, taču joprojām būs nepieciešams daudz laika, lai atjaunotu iznīcinātās pilsētas. Gaišreģe arī prognozēja, ka laika posmā no 2022. līdz 2024. gadam vecā pasaules kārtība tiks nomainīta ar jaunu, un Krievijas Federācija pieliks tam daudz pūļu. Spēku samērs pasaules politiskajā arēnā mainīsies: vadošās valstis pamazām izgaisīs ēnā, un to vietā nāks jauni spēlētāji.

Pirms ieiešanas jaunā laikmetā cilvēci sagaida vairāki nopietni bruņoti konflikti, jaunas bīstamas slimības un pat bads. Cilvēcei būs jāiziet šie pārbaudījumi ar cieņu un jāstiprina sava ticība un gars.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Tīģeriem jāuzmanās ar komunikāciju, Gaili sagaida naudas problēmas!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada oktobrim: ideālie laiki, kad lūgt palīdzību dažādās lietās

2024. gadam Vanga prognozēja Krievijai grūtu gadu. Viņasprāt, tautai nāksies daudz upurēt un pārciest grūtības, kuru būs daudz. Šis ir grūts, bet nepieciešams laiks izaugsmei un attīrošai transformācijai. Tajā pašā laikā galvenās briesmas valstij rada nevis ārējie, bet gan iekšējie ienaidnieki.

Eksperti Vangas prognozes par ASV un Eiropas valstu likteni interpretē viennozīmīgi: visā pasaulē pienāks pagrieziena punkts. Taču smagām grūtībām sekos straujas izaugsmes un atveseļošanās periods. Austrumeiropas valstis šajā nišā ieņems proaktīvu pozīciju.

Ko jūs domājat par Vangas pareģojumiem? Dalieties savās domās komentāros.

Leave a Comment