Spēcīgākās savienības: kā atrast dzīvesbiedru atbilstoši savam stihijas elementam

Daudzi cilvēki meklē dzīvesbiedru uz mūžu. Protams, ir diezgan grūti iepriekš zināt, kādas būs šīs vai citas attiecības, taču jūs varat ievērojami palielināt iespēju, ka tās kļūs pēc iespējas noturīgākas. Zvaigžņu speciālisti sniedza padomus, kā izvēlēties dvēseles draugu.

Uguns zīmes: Auns, Lauva, Strēlnieks

Uguns stihijas cilvēki ir ļoti spilgti, dažreiz ārkārtīgi bezkompromisa un emocionāli. Vispirms viņiem jāpievērš uzmanība Gaisa stihijas pārstāvjiem: Ūdensvīram, Svariem un Dvīņiem. Šādi cilvēki iedvesmos un mudinās uz jauniem sasniegumiem. Šādas savienības var radīt daudz spilgtu emociju un atmiņu.

Noturīgākās alianses starp Uguns stihijas cilvēkiem tiek novērotas ar Zemes elementu pārstāvjiem: Jaunavu, Vērsi un Mežāzi. Šādiem cilvēkiem ir ļoti piemērota aura un rakstura spēks. Viņi dod Zemes elementu pārstāvjiem nepieciešamo gudrību. Tā ir kā atslēga un slēdzene, ar kuru viņš atslēdzas. Šādas savienības ir ārkārtīgi harmoniskas un vienkārši izveidotas, lai dzīvotu pēc iespējas ilgāk.

Pats sliktākais, ka Lauva, Strēlnieks un Auns ir apvienoti ar Ūdens elementu cilvēkiem (vēzi, Skorpionus un Zivis). Visa būtība šeit ir harmonijas trūkums, Ūdens un Uguns ļaudis viens otru nomāc un ar tādu mīlestību netraucē viņu attīstībai.

Tāpat nevajadzētu veidot attiecības ar Uguns stihijas zīmēm ar citām Uguns zīmēm . Šādas attiecības būs piesātinātas ar konkurenci un cīņu par varu. Viņi nedzīvos ilgi, ja vien kāds nenodos kroni citam.

Zemes zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Šīs stihijas cilvēkiem ir labas attiecības ar Ugunīgo zīmju grupas pārstāvjiem: Lauvu, Aunu un Strēlnieku. Šie cilvēki dod Zemes zīmēm motivāciju un pārliecību par sevi. Viņi mudina viņus attīstīties un kļūt labākiem. Šādās attiecībās viss ir maksimums. Spēja piekāpties un būt elastīgam sniedz šiem cilvēkiem augstu savietojamības līmeni ar jebkuru zīmi, taču Uguns cilvēki ir ārpus konkurences.

Vislabākā Zemes zīmju savietojamība ar tām pašām. Harmoniskākās un izturīgākās savienības: Jaunava + Vērsis, Mežāzis + Jaunava. Šādi cilvēki var izveidot patiešām spēcīgu komandu, kurā valdīs īpaša saskaņa.

Lasi arī: Kā dažādu zvaigžņu zīmju vīrieši mainās pēc laulībām

Pats sliktākais , ka Vērsis, Jaunava un Mežāzis ir apvienoti ar gaisa elementu pārstāvjiem (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs). Šo trīs zīmju cilvēki bieži ienes savā dzīvē haosu un apjukumu, un tas ļoti satrauc Zemes stihijas cilvēku pārstāvjus. Šādi cilvēki novērtē brīvību, ko Jaunava, Mežāzis un Vērsis viņiem vienkārši nevar dot.

Laba Zemes zīmju savietojamība ar ūdens zīmēm (Zivis, Skorpions, Vēzis). Šādas savienības nav īpaši izturīgas, taču tās atstāj neizdzēšamu iespaidu. Viņi ir kaisles pilni, taču var būt ļoti satraucoši.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment