Spēcīgākās savienības: kā atrast dzīvesbiedru atbilstoši savam stihijas elementam

Gaisa zīmes: Dvīņi, Svari un Ūdensvīrs

Sliktākā gaisa zīmju savietojamība ar Zemes elementu pārstāvjiem (Jaunava, Mežāzis un Vērsis). Sākumā šo divu elementu cilvēki pievelk viens otru ar savu intelektu, bet pēc tam attiecības pēkšņi pārvēršas par savdabīgu konkurenci, lai noskaidrotu, kurš ir labāks, gudrāks, viltīgāks utt. Šādas attiecības nav ilgstošas ​​un var būt patīkamas tikai pašā sākumā, lai gan ir izņēmumi.

Salīdzinoši labi Gaisa stihijas cilvēki ir apvienoti ar Uguns zīmju pārstāvjiem – Lauvām, Strēlniekiem un Auniem. Šāda savienība var ļoti labi “sakustināt” Gaisa zīmes, dodot viņiem iespēju dzīvē atrast pareizo attīstības ceļu.

Ir vērts apsvērt arī tādu iespēju kā gaisa zīme aliansē ar citu gaisa zīmi . Šeit ir spēcīgākās savienības: Svari + Svari, Svari + Ūdensvīrs, Ūdensvīrs + Dvīņi. Šādas attiecības var dzīvot ļoti ilgu laiku, un tajās paliks kaislība.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem ir vislabākā saderība ar Ūdens zīmēm. Šādai savienībai vairumā gadījumu nav negatīvu emociju, skaudības un konkurences sākuma. Gaisa un ūdens cilvēki kļūst par vienu komandu un nekad nesaka viens otram, ko un kā darīt.

Ūdens zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

Šādiem cilvēkiem ir laba saderība ar Zemes zīmēm. Šādās attiecībās viņi pilnībā atklāj savu potenciālu un sāk ticēt, ka viņi nav vieni šajā pasaulē. Jaunava, Mežāzis un Vērsis palīdz izvēlēties īsāko ceļu uz panākumiem.

Slikta saderība ar Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm ar Uguns stihijas pārstāvjiem. Lauvas, Auns un Strēlnieks viņus ļoti spēcīgi nomāc ar savu spēku. Šāda savienība neļauj Ūdens stihijas cilvēkiem koncentrēties uz vissvarīgāko. Emociju sfēra nav priekš viņiem. Viņiem ir vajadzīgs līdzsvars, ko spēj dot tikai Gaisa stihijas cilvēki. Ūdens zīmes ir arī slikti apvienotas ar sevi . Šādās attiecībās ir maz stabilitātes un paredzamības.

Gaisa zīmes, piemēram, Dvīņi, Svari un Ūdensvīrs, var padarīt dzīvi labāku ūdens cilvēkiem. Šāda savienība dzīvos diezgan ilgu laiku, it īpaši, ja abiem cilvēkiem ir līdzīgas vērtības un dzīves mērķi.

Eksperti novēl jums panākumus mīlestībā. Nav nozīmes tam, vai šobrīd meklē dvēseles radinieku vai esi attiecībās – centies sekot līdzi mūsu mīlestības horoskopiem, lai noturētos virs ūdens un attiecības būtu veselas.

COMMENTS

Leave a Comment