Spēcīgāko zvaigžņu zīmju pārstāvju saraksts: uzzini vai tu esi starp tiem?

Zemes stihijā Mežāzis ir spēcīgākā zvaigžņu zīme. Viņš ir neatlaidīgs, apņēmīgs un konsekvents. Viņu ir grūti aizvainot un ievainot ātri. Pat ja viss ir slikti, viņš tik un tā dosies uz savu mērķi, lai arī maziem un nesteidzīgiem solīšiem.

Jaunavas ir otrajā vietā prāta spēka ziņā zemes stihijā. Viņi bieži rada spēcīga cilvēka iespaidu, bet dažreiz viņi nespēj pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, un vienkārši sāk iet līdzi straumei.

Vērsis ir vājākā zīme zemes elementā. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk pārmaiņas. Visu mūžu viņi vēlas dzīvot mierā un laimē, bet, ja viņu plāni neizdodas, Vērsis kļūst neaizsargāts.

Ūdens stihijā Zivis ir spēcīgākā zīme. Turklāt viņi ir spēcīgi ne tikai starp savas stihijas zīmēm, bet arī starp visu zvaigznāju pārstāvjiem. Tas var šķist nedaudz dīvaini, jo Zivīm bieži vien ir pilnīgs saiknes trūkums ar reālo pasauli. Tas ir viņu spēks. Zivis var izturēt, gaidīt un cerēt ilgi. Šāda stingrība palīdz viņiem cīnīties par savu laimi līdz galam.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Skorpions nav tik spēcīgs kā Zivis. Viņa vājums ir tas, ka viņš ilgstoši var sevī uzkrāt emocijas. Viņi to ēdīs no iekšpuses, padarot to vājāku un vājāku.

Vēzis ir visjutīgākā zvaigžņu zīme zīme savā elementā. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi un neaizsargāti. Viņiem pastāvīgi ir nepieciešams morāls atbalsts un palīdzība. Ja neviena nav blakus, Vēži to uztvers kā zīmi, ka neko nevar mainīt, un nonāks depresijā.

Pēc zvaigžņu ekspertu domām, piedzimšana vājas Zvaigžņu zīmes patronāžas laikā nav zīme, ka cilvēku noteikti vajā neveiksmes un viņa dzīve būs grūta. Arī spēcīgas zīmes aizbildnība nenozīmē, ka cilvēks var daudz sasniegt .

Neaizmirstiet, ka katrai Zvaigžņu zīmei ir savas priekšrocības un ietekmes sfēras pār citām. Un rakstura spēks tiek dots ne tikai dzimšanas brīdī. To var iegūt visas dzīves garumā ar pieredzi un pārvarot grūtības .

COMMENTS

Leave a Comment