Retrograda Saturns no 2019. gada 29.aprīļa līdz 18. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Planētu reversā kustība ir ļoti svarīga astroloģiskā parādība. Vairumā gadījumu šis kosmosa objektu stāvoklis sola problēmas daudzām Zodiaka zīmēm.

2019. gada retrograda planētas ietekmēs cilvēkus ne tik negatīvi, kā parasti, jo tās aizvietos viena otru, nododot stafeti. 29.aprīlis sāksies ar Saturna atpakaļgaitas periodu. Tas ilgs līdz 18. septembrim.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Saturna reversās kustības iezīmes

Saturns ir planēta, kas kontrolē kārtību un haosu. Tas ir ļoti svarīgi katram indivīdam un visai cilvēcei kopumā. Kad Saturns sāk kustēties pretējā virzienā, pasaulē notiek nozīmīgi, bet ne vienmēr pozitīvi notikumi. Precīzāk, šie notikumi ir pozitīvi dažām cilvēku grupām, bet negatīvi citiem.

Lai pārvarētu problēmas, ir nepieciešams atteikties no kolektīvās apziņas, būt neatkarīgākam un pašpietiekamākam. Ir nepieciešams pēc iespējas piesardzīgāk attiekties pret stereotipiem. Vēlēšanās iepriecināt un izpatikt ikvienam nekavējoties var novest pie pretēja rezultāta. Tas nenozīmē, ka jums ir jāpārtrauc ievērot morāles noteikumi. Katram cilvēkam šādos periodos ir skaidri jāsaprot viņa rīcības sekas.

Astrologi un eksperti iesaka ne aizmirst par citiem. Ir nepieciešams vairāk censties panākt personīgo izaugsmi un personīgos panākumus darbos un mīlestībā, bet neiet tā dēļ pa galvām. Dažreiz ir nepieciešams parādīt spēku un demonstrēt izcilību, bet ne no 29.aprīļa līdz 18. septembrim. Saturna enerģija cenšas panākt konfliktus, tāpēc būs pietiekami daudz negatīvisma. Nav nepieciešams reaģēt uz ienaidnieku un nelabvēļu provokācijām.

Saturns ļoti rūpīgi un neuzmanīgi darbojas uz mums. Šī planēta rada negatīvas vīrusu programmas cilvēku prātos.

LASI ARĪ: Retrograda Plutons no 2019. gada 24. aprīļa līdz 3. oktobrim: kādas izmaiņas mūs gaida karjerā, mīlestībā, finansēs

Saturna ietekme uz Zodiaka zīmēm

Saturns ir Svaru un Skorpionu patrons, un tam ir arī pozitīva ietekme uz  Mežāžiem un Ūdensvīru. Šo četru zodiaka zīmju pārstāvjiem būs visgrūtākais laiks no 29.aprīļa līdz 18. septembrim. Gandrīz pusgadu viņiem ir jāpalīdz apkārtējiem cilvēkiem un nevajag baidīties lūgt citu cilvēku palīdzību. Tās ir visneatkarīgākās pazīmes, bet viņiem būs jāiemācās strādāt komandā. Tāpēc viņi spēs ietaupīt veiksmi.

Otrā zīmju grupa – Auns, Vērsis, Dvīņi, Jaunava, Strēlnieks, Zivis. Šiem cilvēkiem Saturns ir neitrāla planēta, tāpēc astrologi iesaka ievērot tikai vispārīgus padomus. Jums jācenšas panākt pašattīstību un izvairīties no konfliktiem.

Vēzim un Lauvai retrograda Saturns ir laiks jaunu zināšanu iegūšanai. Šiem cilvēkiem būs vieglāk nostiprināt savas pozīcijas mīlestībā, finanšu lietās, darbā. Viņi uzplauks un varēs parādīt visiem, ko viņi var darīt. Viņi var atklāt jaunus talantus. Astrologi konsultē šo divu apzīmējumu pārstāvjus, cīnīties ar vēlmi nedarīt neko pēc uzvaras. Šis Saturns spēlēsies ar viņu apziņu, mēģinot vispirms tos pacelt, un pēc tam piespiest tos nokrist no debesīm uz zemi. Ja Vēzim un Lauvām ir nepieciešams, tad labāk ir uzsākt pasākumus marta beigās un nepārtraukt līdz septembrim. Nav vēlams ilgu laiku ņemt ilgu atvaļinājumu un pārtraukt darbu vai radošo darbību.

avots: dailyhoro

COMMENTS

  • <cite class="fn">Сергей</cite>

    Вы бросите куpить навсегда на утро, если пройдете этот советский курс http://legkivdoh.blogspot.com Не прикладывая усилий, у вас просто исчезнет желание курить! Я курильщик со стажем больше 25 лет и бросал раз 100, но только от этого чувствуется реальный эффект! Уже не курю год и ни разу не тянуло!

Leave a Comment