Labākie amuleti mājās: pret ļauno aci un nepatikšanām ģimenē

Amuleti ir ļoti svarīgi jebkurai ģimenei. Katram dzīvoklim vai mājai ir nepieciešama aizsardzība pret nelabvēļiem, ko palīdzēs organizēt īpaši priekšmeti.

Pasauli caurstrāvo enerģijas viļņi, kas ir visur. Dažās vietās veidojas pozitīvi viļņi, un pārējā telpa ir piepildīta ar neitrāliem vai negatīviem viļņiem. Ir daži objekti, kas palīdz piesaistīt pozitīvas vai negatīvas plūsmas. Tas palīdz cīnīties pret negatīvu ietekmi uz enerģiju, kā arī novērst problēmu rašanos visās dzīves jomās.

Pakavs

Tas ir īpašs maģisks objekts, kas daudzus gadus absorbē dabas spēku. Runa iet par atrastu pakavu, kas ir aveltīts ar maksimālu jaudu. Mūsdienās izgatavotā pakava spēks būs vājāks, jo tam nebija laika baroties ar dabas enerģijas plūsmu spēku.

Kopš senatnes šis priekšmets ir uzskatāms par bagātības un panākumu zīmi. Pakavs var tikt izmantots kā laimes talismans vai aizsargs. Lai pasargātu ģimeni no ļaunajiem cilvēkiem, strīdiem un nepatikšanām, jātur pakavs tieši virs ieejas durvīm ar galiem uz augšu. Tas ir priekšnoteikums. Tiek uzskatīts, ka šāda situācija garantē jums, jūsu ģimenes un mājas aizsardzību pret citu ļaunajām domām.

Slāvu amuleti

Ķiploki. Ķiploku aizsargājošās īpašības ir zināmas cilvēkiem no filmām par vampīriem. Patiesībā tas aizsargā pret enerģijas vampīriem. Ja jūsu mājā ierodas svešs vai ne ļoti nepatīkams cilvēks, uz galda uzlieciet pāris ķiploku daiviņas. Tas neitralizē jūsu ienaidnieka negatīvo noskaņojumu. Ķiploku klātbūtne mājā aizsargā ģimeni no ārpuses.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment