Spēcīgs garīgās stabilitātes pārbaudījums pirms likteņa sitieniem

Šajā rakstā jūs atradīsiet klasisko testu “Ko mēs redzam attēlā” . Lai to nokārtotu, jums vienkārši jāskatās uz attēlu un jānosaka, uz ko jūs skatījāties vispirms. Un tad iesaku izlasīt testa stenogrammu un noskaidrot, ko slēpj tavs varonis.

Man patīk šie testi, jo tie ir viegli un neaizņem daudz laika. Jūs skatāties uz attēlu, un tad viss ir atkarīgs no jūsu uzmanības un pirmā iespaida. Attēls no šodienas testa ir ļoti banāls. Tas nav kaut kāds Hermaņa Roršaha tests, kur var būt daudz variāciju. Šeit viss ir vienkārši: jūs redzat vai nu krokodilu, vai laivu.

Piemēram, tas bija krokodils, kas pirmais iekrita acīs. Saskaņā ar stenogrammu šo attēlu redz racionāli un praktiski cilvēki. Viņiem nepatīk riskēt un, visticamāk, drīzāk ies pa jau iestaigāto ceļu, nevis izmēģinās ko jaunu.

Lasi arī: Paskaties uz bildi un pastāsti kādu dzīvnieku tu šeit redzi, uzzini, kāds tu patiesībā esi

Lasi arī: Naktīs un pa dienu našķojos tikai ar veselīgu pārtiku, nomainīju drēbes uz mazāku izmēru

Uz tādiem cilvēkiem var paļauties. Viņi vienmēr tur savu vārdu un nemelos, ja vēlas no viņiem dzirdēt patiesību. Ja attēlā redzējāt tieši krokodilu, jūs, iespējams, visaptveroši apsverat jebkuru dzīves problēmu. Tu nekrīti panikā, bet sakopo spēkus un risini visu kārtībā.

Šī īpašība palīdz vienmēr saglabāt vēsu galvu un nepakļauties psihes viltībām. Daži cilvēki domā, ka esat neemocionāls cilvēks. Bet tā nav taisnība. Jūs vienkārši zināt, kā balansēt starp vēlmi plosīt un mest un kārtības mīlestību.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment