Spēka dienas 2019. gada aprīlī

Jaudas dienas ir visizdevīgākās mēneša dienas, kurās cilvēki veiks labu veiksmi. Šajā konkrētajā laikā nav ieteicams sēdēt, bet risināt svarīgākos uzdevumus.

Labvēlīgās dienās tiek aktivizētas finanšu plūsmas, mīlestības laime nāk cilvēkiem, garastāvoklis palielinās. Enerģijas fons ir tik pozitīvs, ka jūs varat darīt jaunas lietas vai pabeigt vecās, neapšaubot panākumus. Galvenais ir neizšķērdēt dārgo laiku.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

3. aprīlis – radošās enerģijas diena

Dilstošs Mēness Zivīs ir labs divu spēku apvienojums, kas palielina radošumu. Šajās dienās jūs varat pieņemt svarīgus lēmumus, risināt problēmas, izmantojot trikus. Ir noderīgas jaunas iepazīšanās, iedvesmas avotu meklēšana. Vienīgais aizliegums šajā dienā būs meli – labāk nevienam nesniegt tukšus solījumus. Ir svarīga arī paškritika un pašanalīze.

Pievienosies pozitīvam Mēnesim kvadrāts ar Jupitera. Šis aspekts izraisa parastā dzīvesveida pārkāpšanu, stimulē vēlmi turpināt virzīties uz priekšu. Dienas problēmas ir labāk atlikt, lai jūs varētu darīt to, kas ir ārkārtīgi svarīgs.

9. aprīlis ir saziņas un prieka diena.

Ja jūs ticat Mēness kalendāram, tad Mēness pieaugums Dvīņos vienmēr ir labs laiks. Šī mēneša 9. aprīlī Mēness radošā enerģija būs pēc iespējas tīraka un patīkamāka. Pat ja ir problēmas un nepatikšanas, tas nemainīs strauji uzlabojošo noskaņojumu. Cilvēki būs daudz laipnāki, būs vieglāk atrast dvēseles draugu, lai izveidotu jau esošas attiecības.

LASI ARĪ: Mīlestības tests: izvēlieties burvju dziru un uzziniet, kādas būs jūsu nākamās attiecības!

Kļūdainas pagātnes darbības un to sekas šajā dienā var labot. Galvenais – nekrist sentimentālismā. Pagātnē šādās dienās ir stingri aizliegts ilgstoši kavēties, pretējā gadījumā viss uzplaukums varētu pazust. Astrologi un eksperti neiesaka koncentrēties uz vienas problēmas risināšanu, bet arī neiesaka uzņemt visu uzreiz, jo, ja jūs dzīsieties pēc diviem zaķiem – jūs nevienu nenoķersiet.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment