Spēka dienas 2019. gada aprīlī

18. aprīlis – mērena egoisma diena

Kā norāda nosaukums, šo spēka diena vari droši veltīt sev. 18.aprīlī, pieaugošais Mēness atradīsies Svaros. Līdztekus tam laba zīme ir tā, ka nebūs viens planētu aspekts. Klusums un miers kļūs par šīs dienas pazīmēm.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Astrologi iesaka jums tērēt tik daudz laika, cik vien iespējams, saviem mīļajiem. Ja tā nebūtu ceturtdiena, bet, piemēram, sestdiena vai svētdiena, tad šo dienu varētu saukt par labāko visā mēnesī. Bet kopš ceturtdiena ir darba diena lielākai daļai cilvēku, viņiem būs jāatrod laiks atpūtai un personiskām lietām. Labvēlīgs bizness būs pirkumi, kā arī tēla maiņa. Tā ir diena, kad attīra karmu un mainās liktenis. Ir lietderīgi iesaistīties garīgos meklējumos, iegūt jaunas zināšanas un pārbaudīt tās praksē.

25. aprīlis ir lieliska darba diena.

Dilstošā Mēness atrašanās Mežāzī nozīmē, ka cilvēki varēs strādāt un neko citu neievērot. Šajās dienās ir svarīgi pateikt „nē”, jo enerģijas vampīri var pielipt pie veiksmīgākajiem cilvēkiem. Dienu iezīmēs lielas pārmaiņas darbā un biznesā. Astrologi arī iesaka iepirkties šajā labvēlīgajā dienā.

Daudzi cilvēki varēs izmantot iepriekš iegūtās zināšanas. Lai saglabātu produktivitāti, daudzās situācijās ir jāpārliecinās par intuīciju. Sestā sajūta palīdzēs izdarīt svarīgus lēmumus daudz ātrāk.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

30. aprīlis – atpūtas un saziņas diena

Šī ir atpūtas diena, kad jūs varat ierobežot uzņēmējdarbību, intelektuālo un fizisko aktivitāti ar skaidru sirdsapziņu. Neaizkavējieties darbā šādās dienās. Labāk pavadīt vakaru draugu, radinieku vai otrās puses kompānijā. Romantiskām sanāksmēm būs pozitīva ietekme. Daži cilvēki varēs atrast dvēseles draugu, kamēr citi izlīdzinās konfliktus attiecībās.

Astrologi saka, ka šādā dienā ir iespējams un pat nepieciešams palīdzēt vienam otram. Dažiem cilvēkiem palūgt palīdzību traucē leppnums. Šādās dienās jums nav jāprasa atļauja, bet jāņem un jāpalīdz, jāaizstāv jūsu tuvie emocionāli, finansiāli un psiholoģiski.

avots: dailyhoro

Leave a Comment