Spēka dienas 2023. gada decembrī: nezaudējiet laiku, šīs būs ļoti labvēlīgas dienas!

12. decembris – spoguļdatums

12.12 ir ļoti nozīmīga garīga diena, kurā īpašu spēku iegūs cilvēki, kas nodarbojas ar garīgām praksēm. Cipars Trīs sāks valdīt pār pasauli, lai jūs varētu lūgt, veikt dažāda veida rituālus, rituālus, lai piesaistītu mīlestību, labestību un veiksmi.

Lasi arī: Ko likt uz Jaungada galda, neskaitot Olivjē un Siļķi kažokā, lai pārsteigtu izvēlīgos viesus ar savu kulinārijas talantu

Lasi arī: Sakiet šos vārdus, mazgājot seju, lai atgrieztu visu ļaunumu pāridarītājam

21. decembris — Venēras opozīcija Urānam

Atkal Venera ir opozīcijā, bet tikai šajā dienā nevis ar Jupiteru, bet ar Urānu. Šī būs nozīmīgu pasaules uzskatu pārmaiņu diena. Klausieties savu intuīciju 21. Venera un Urāns dos jums spēku jebkuriem jauniem centieniem. Vissvarīgākais ir cīnīties ar izmisumu un neļaut nevienam mācīt jūs par dzīvi.

30. decembris – Jupitera retrograda fāzes beigas

Lielākā planēta mums pasniegs nelielu dāvanu līdz 2024. gada sākumam. Jupiters sāks kustēties tiešā virzienā, kas padarīs jūs un mani apzinīgākus, iedvesmotākus un garā stiprākus. 30. datumā noderēs izteikt vēlmes un domāt par nākotni.

Mēģiniet pastāvīgi meklēt jaunus spēka avotus, lai sasniegtu savus mērķus jebkurā dienā – ne tikai tajās, kas aprakstītas iepriekš. Zvaigžņu eksperti novēl veiksmi, panākumus un tikai patīkamas emocijas decembrī un dzīvē kopumā.

Leave a Comment