Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 27. novembra līdz 3. decembrim: izmantojiet zvaigžņu stāvokli savā labā!

Pāvels Globa ir vispārīgo un finanšu prognožu speciālists. Ja šonedēļ vēlies saglabāt stabilitāti un gūt panākumus visās dzīves jomās, seko šīs prognozes padomiem.

Šī nedēļa būs ļoti pozitīva un labvēlīga. Garastāvoklis pastāvīgi mainīsies uz labo pusi, un apātiju nomainīs vēlme strādāt daudzu Zvaigžņu zīmju labā. Jā, kādu īsu laiku ir iespējama apātija, taču zvaigznes un planētas to nepieļauj. Galvenais padoms ikvienam bez izņēmuma ir kļūt labākam un neesiet slinks.

Auns

Pozitīvākais laiks Auniem būs nedēļas vidus. Nepieciešams raiti iejusties ritmā un nedēļa pabeigt pareizi – nesteidzoties. Pats svarīgākais šīs Uguns zīmes cilvēkiem ir sirdsmiers. Vientuļie Auni tagad atrodas uz viļņa virsotnes, jo viņiem, visticamāk, veiksies mīlas lietās. Jums vienkārši jāsazinās, un mīlestība nāks pati par sevi. Regulāra vingrošana dos Aunam spēku.

Vērsis

Vērsim šonedēļ veiksme būs, koncentrējoties uz vienu lietu. Netērējiet savu enerģiju daudzām lietām un rūpēm. Vienā brīdī Vērsis saprot, ka ir uz pareizā ceļa. Šādos brīžos galvenais ir atrast spēkus virzīties tikai uz priekšu. Vērsis var būt aktīvs visās jomās. Mīlestība un darbs viens otram netraucēs, taču iespējami izņēmumi. Jums var nākties izdarīt izvēli.

Lasi arī: Kāpēc kaķis jauc pakaišu kasti ar sava saimnieka gultu?

Lasi arī: Es tevi mīlu, lai gan tu neesi mans tips: 3 veidu vīrieši, kas saista tevi ar sevi, “noplicinot” pašcieņu

Dvīņi

Pāvels Globa iesaka Dvīņiem cilvēkus nelīmēt. Personas, kas no pirmā acu uzmetiena ir nepatīkamas, var izrādīties ļoti pozitīvas un laipnas. Jums jāpaliek tuvu cilvēkiem. Tas ir arī lielisks laiks iepirkšanās veikšanai. Šī nedēļa būs lielisks laiks naudas pelnīšanai un tās tērēšanai. Ir pienācis laiks aktivizēt visus savus iekšējos resursus, uzsākot vienmērīgu, bet strauju virzību uz priekšu.

Vēzis

Speciālisti iesaka Vēžiem pēc iespējas ātrāk aizmirst par to, kas zaudējis savu aktualitāti. Šonedēļ jāskatās tikai nākotnē. Nedēļas nogalē Pāvels Globa iesaka veikt visus svarīgākos pirkumus, tostarp Jaungada brīvdienās. Mīlestības sfērā viss būs ļoti labi. Ikvienam attiecībās nevajadzētu pārmērīgi reaģēt uz savas otrās pusītes rīcību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment