Spēka dienas 2023. gada decembrī: nezaudējiet laiku, šīs būs ļoti labvēlīgas dienas!

Tuvojas 2023. gada pēdējais mēnesis. Laiks noskaidrot, kuras šī mēneša dienas būs vislabvēlīgākās. Nedaudz raugoties uz priekšu, vēlos atzīmēt, ka to būs daudz.

1. decembris — Merkurs pāriet Mežāža zīmē

Šī ir diezgan labvēlīga diena, jo Merkurs bagātina savu enerģiju ar pāreju no Strēlnieka uz Mežāža zīmi. Viņš ļoti labi jūtas šajā Zemes zīmē, tāpēc mūs visus sagaida ļoti, ļoti produktīvs periods, kurā ir vērts uzņemties sarežģītākos un enerģiju patērējošākos darbus un darba projektus. Vari mainīt darbu un kļūt aktīvākam.

Lasi arī: Ko likt uz Jaungada galda, neskaitot Olivjē un Siļķi kažokā, lai pārsteigtu izvēlīgos viesus ar savu kulinārijas talantu

Lasi arī: Sakiet šos vārdus, mazgājot seju, lai atgrieztu visu ļaunumu pāridarītājam

5. decembris — Neptūna atbrīvošanās no retrograda

5. decembrī Neptūns sāk savu tiešo fāzi. Šī ir ļoti labvēlīga diena, kurā mums visiem būs daudz vieglāk pielikt pūles, lai pārvarētu sliktos ieradumus. Nebaidieties izvirzīt sev ultimātus un dot solījumus. Ja jūs mēģināt kļūt labāks jebkurā dienā, tas noteikti ir šajā dienā.

10. decembris — Venēra opozīcijā Jupiteram

Šo divu planētu opozīcija neticami spēcīgi sinerģē. Tas ir lielisks iemesls, lai sāktu sportot un vienkārši būt fiziski aktīvam – doties pastaigā, apmeklēt baseinu, iziet no mājas. Šajā dienā fiziski aktīvākie cilvēki piedzīvos labvēlīgas pārmaiņas daudzās citās dzīves jomās. Šī ir laba garastāvokļa diena.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment