Spēka dienas 2023. gada septembrī: dienas, kad vieglāk paveikt darbus un noslēgt līgumus!

15. septembris — Merkurs pārtrauc retrogradu

Dzīvsudraba retrogrāds visbiežāk pasliktina darba un finanšu sfēru. Tāpat periodos, kad šī planēta virzās pretējā virzienā, cilvēkiem kļūst grūtāk sazināties, atrast kopīgu valodu un uzticēties vienam otram. 15. septembrī tas viss beidzot mainīsies uz labo pusi. Būs kopīgs viedoklis, un darbā un biznesā situācija sāks uzlaboties. Šī ir apgaismības un komunikācijas diena.

19. septembris — Saule opozīcijā ar Neptūnu

Šī ir lieliska diena jauniem sākumiem. Neptūns centīsies mūs mainīt uz labo pusi. Un dariet to ļoti maigi un neuzkrītoši. Šajā dienā daudziem no mums pietiks spēka atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti veiksies 2023. gada septembrī

Lasi arī: Bīstamākās dienas 2023. gada septembrī: esiet ļoti uzmanīgi, šajās dienās sagaidāms daudz nepatikšanu!

23. septembris – rudens ekvinokcija

Rudens ekvinokcija ir diena, kad varam kļūt labāki. 23. septembris būs ļoti harmoniska un pozitīva diena, kurā Saule un Mēness būs pilnīgā harmonijā. Apkārt esošās telpas enerģija būs piepildīta ar mīlestību, siltumu. Šī ir lieliska diena, lai mēģinātu attīrīties no sliktām domām un negatīvisma.

Neatkarīgi no tā, kādas būs varas dienas un cik daudzas no tām būs mūsu ceļā septembrī, vienmēr mēģiniet ievērot piecus vienkāršos laimes atrašanas likumus . Tie palīdzēs jums kļūt laimīgākam. Visādā ziņā labāk un labāk. Novēlam veiksmīgu mēnesi un tikai labu garastāvokli.

Leave a Comment