Stādiet šos augus blakus sīpoliem, un jūs iegūsiet trīs reizes lielāku ražu

Sīpoli labi sadzīvo ar puķēm un citām dārzeņu kultūrām, tie pasargā tās no kaitēkļiem un vainām.

Ja šogad vēlaties savākt rekordlielu sīpolu daudzumu no savas dobes, ir vērts blakus iestādīt dārzeņus un puķes. Šie augi palīdzēs bagātināt augsni ar nepieciešamajām barības vielām. Turklāt to smarža atbaidīs no sīpoliem mušas, peles, gliemežus un kurmjus. Tāpēc šādai apkārtnei būs pozitīva ietekme uz ražas palielināšanu.

Mēs jums pastāstīsim, kādus augus labāk stādīt pie dobes ar sīpoliem, lai iegūtu trīs reizes lielāku ražu.

Kliņģerītes. Pieredzējuši dārznieki iesaka šo augu stādīt blakus sīpoliem. Pateicoties savai smaržai, kliņģerīte atbaidīs kaitēkļus no dārzeņiem, jo īpaši tiks galā ar sīpolu mušu invāziju.

Samtenes. Tāds pats efekts kā kliņģerītei ir arī samtenēm. To asā smarža biedē mušas, gliemežus, kurmjus un peles, tāpēc jūsu raža būs simtprocentīgi saglabāta.

Lasi vēl: Nekad nebūs vientuļas: sievietēm ar šiem vārdiem vienmēr paveicas mīlestībā

Pētersīļi. Šis augs būs lielisks sīpolu kaimiņš, tas ne tikai uzlabos to garšu, bet arī palīdzēs stiprināt saknes un bagātināt augsni ar noderīgām vielām. Pētersīļi spēj arī atbaidīt kaitēkļus, tāpēc tie būs ideāls sīpolu kaimiņš.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Redīsi. Šim dārzenim ir izteikts aromāts, kas atbaidīs sīpolu mušas, gliemežus, kurmjus un peles no sīpolu dobes. Redīsi spēj uzlabot augsnes kvalitāti un piesātināt to ar skābekli, kas pozitīvi ietekmēs sīpolu ražas palielināšanos.

 

 

Leave a Comment