Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjiem

Dvīņiem, 2023. gada septembris ir īstais laiks atklāt savas stiprās puses. Varbūt atkal satiksi to, pēc kura tava sirds ilgojās jau sen. Mēneša sākumā satiksi jaunas paziņas un dosi nelielus attālumus. Tālos braucienus pagaidām vajadzētu atlikt – var rasties īslaicīgi šķēršļi. Merkurs mudina gūt panākumus pašizglītībā un biznesā. Šis ir piemērots periods, lai pabeigtu lietas, kas vilkušās kopš vasaras.

Patīkamu banknošu šalkoņu septembrī prognozē arī Vēžiem. Turies – jūsu reputācija tiks pārbaudīta. Jums ir visas iespējas sevi labi parādīt un uzlabot savu profesionālo statusu. Velti laiku savai veselībai, dodies satikt senus draugus. Šis ir komunikācijas un jaunu tendenču mēnesis: esi atvērts interesantām paziņām un spožām idejām. Arī tuvinieki alkst tavas uzmanības: sagaidi svarīgas ziņas no tuviniekiem vai iniciē ceļojumu pie mammas, ko jau sen esi atlikusi.

Prognoze Lauvai, Jaunavai, Svariem un Skorpionam

Septembris Lauvai ir laiks, kad mirdzēt, dižoties un vākt komplimentus. Šomēnes ir labi būt nedaudz izvēlīgam, jo ​​romantisku priekšlikumu būs neskaitāmi. Planētas būs labvēlīgas jūsu karjerai. Pietiks enerģijas, lai risinātu sarežģītus darba jautājumus, kā arī pārbaudītu sevi jaunos interesantos projektos. Šis ir labs laiks mācībām un ceļošanai. Jauna pieredze palīdzēs jums gūt pārsteidzošas atziņas un paplašināt jūsu iespējas.

Jaunava, ķer veiksmi aiz astes: tavās rokās ieplūdīs nauda un romantika! Laiks izlīgt mieru ar tiem, ar kuriem katli sirdī saplīsuši, bet pirms tam visu rūpīgi pārdomāt un izplānot. Jauns mēness mudinās jūs pārmaiņām, dos spēku un pārliecību. Saglabājiet līdzsvaru naudas lietās: planētas rosinās jaunus ienākumu avotus, taču iespējami arī neplānoti izdevumi. Mērenība ir sirdsmiera atslēga.

Svari beidzot varēs nomest pagātnes važas un dziļi elpot. Septembris tev būs pārvērtību un atbrīvošanās mēnesis. Iespējams, jums tiks piedāvāts jauns darbs vai dalība labdarības projektā. Cik ilgi plānojat iziet medicīnisko pārbaudi? Ir pienācis laiks – zvaigznes sola labvēlīgu iznākumu. Šis ir ērts laiks ceļošanai un emigrācijai. Jums ir spēks un pārliecība, lai saglabātu vecās draudzības un veidotu jaunas. Daži no tiem var mainīt dzīvi!

Pat ja vasaras beigās Skorpiona karjera apstājās, septembrī tu vicināsi pildspalvu pat bezcerīgākajiem uzdevumiem. Īgnumu nomainīs mierīgums. Jūs varat ar entuziasmu gremdēties jaunās attiecībās – romantikas jomā jau ir uzliesmojusi kaislību uguns. Vai jums ir jaunas biznesa idejas, vai arī jums ir nopietns pirkums? Dodieties uz to: ir pienācis laiks slēgt izdevīgus darījumus, sākt tiešsaistes projektus un īstenot savus sapņus! Mēneša beigās nedaudz piebremzē – gaidāmas pārmaiņas. Sekojiet līdzi jaunumiem un nepalaidiet garām mīļotos cilvēkus.

Prognoze Strēlniekam, Mežāzim, Ūdensvīram un Zivīm

Strēlniekam jākoncentrējas uz darbu: zvaigznes sola jaunu biznesa ideju iemiesojumu un jūsu statusa pieaugumu. Lietas ritēs kā pulkstenis. Dodiet iespēju veciem biznesa sakariem, un tur jaunā vide tiks panākta. Tagad jums ir svarīgi koncentrēties uz sevi un saprast, ko jūs patiešām vēlaties. Tev enerģijas pietiek visam – arī mīļotajam. Mēneša beigās pēkšņi var uzrasties tuvinieki , tajā pašā laikā pavīdēs neatrisināti jautājumi ar nekustamo īpašumu. Turiet ausis augšā: šajā periodā gaidāmas pārmaiņas karjerā.

Septembra sākumu cīņas Mežāži var veltīt atvaļinājumam un jaunu zināšanu apguvei, vai tā būtu valoda vai hobijs. Šis ir ģimenes, radošuma un attiecību laiks. Pārdomājiet savus plānus pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar bērniem. Un no mēneša otrās puses varat drosmīgi ķerties pie darba: darījumi sola labumu, un intuīcija pateiks, kad pieņemt svarīgus lēmumus. Daudz jākomunicē ar ārzemniekiem. Mēneša beigās planētas dos spēku, lai noslēgtu “mājokļu” jautājumu. Varbūt beidzot iegādāsies savu sapņu māju!

Lasi arī: Skatos uz šo bildi 15 minūtes un nevaru saprast, kur ir kaķis. Pamēģini, varbūt tev izdodas atrast

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Septembri Ūdensvīri pavadīs komunikācijā. Var viegli atrast kopīgu valodu ar jauniem klientiem, un sirdslietās zvaigznes sola jaunu romantiku vai tikšanos ar bijušo mīļāko. Gaidāmi sasniegumi nekustamo īpašumu jomā – renovācija, pārvākšanās vai pat ģimenes papildināšana! Veltiet laiku sev: iespējams, psihoterapeits palīdzēs tikt galā ar garīgajiem satricinājumiem. Tas dos jums spēku būt visu priekšā: priekšā tikšanās ar ārzemniekiem, plašsaziņas līdzekļos, jaunas idejas un popularitāte. Zvaigznes neizslēdz automašīnas iegādi un kursa atrašanu tālām zemēm.

Rudens sākums Zivīm būs nemierīgs. Darba lietas prasīs visu jūsu uzmanību. Ir iespēja mainīt darba vietu – tas ir uz labu, ar jauno kolektīvu iegūsi lielāku pārliecību par savām spējām. Priekšā interesantas iepazīšanās un jauna sadarbība. Zvaigznes neizslēdz biroja romantiku! Daudzi jautājumi grozīsies ap radiniekiem un naudu. Vari paļauties uz mīļajiem – tiksi atbalstīts finansiālu problēmu risināšanā.

Leave a Comment