Stjuarte atklāti izstāsta par to, kas patiesībā notiek lidmašīnās augstu debesīs

Izdevumam, the New York Post, viņa pastāstīja: “Vairāk kā vienu reizi kāds pasažieris ir centies ieslidināt savu roku zem maniem svārkiem, kamēr es aizveru lidmašīnas mantu nodalījumus.”

“Un, kad lidmašīnā ir izslēgtas gaismas, esmu redzējusi kā daudzi pasažieri masturbē, kamēr pārējie ir iemiguši.”

“Bija kāds pāris, kas biznesa klasē apkārt skraidīja kails. Es vienmēr iegādājos dīvainus un jautrus rekvizītus – mans koferis izskatījās kā pārvietojams seksa veikaliņš.”

Viņa aprakstīja arī ballīti, ko organizēja Ričards Brensons: “Es nespēju noticēt savām acīm, kad devos uz viņa villu. Ričards paspieda man roku un aicināja mani piedalīties ballītē. Es nekad agrāk neesmu redzējusi tik daudz šampānieša. Ričardam ar to izdevās nošļakstīt pilnīgi visus.”

“Es paliku nomodā 24 stundas, biju sadzērusies Red Bull un vodku. Nedēļas nogales beigās, viesi devās mājup ar maisiņiem, kas piebāzti ar prezervatīviem.”

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Pēc gadiem ilgas lūkošanās uz miljardieriem, kuru pieķeršanos varēja saprast pēc dāvāto dizaineru apģērbu un aksesuāru daudzuma, viņa beidzot atrada ko “īstu”.

Ceļojuma laikā uz Braitonu, viņa satika Glenu, izbijušu profesionālo regbija spēlētāju, kas viņu aizveda uz vietējo bāru, lai kopā padejotu un tur, viņa izkusa Glena rokās.

Tagad viņa ir atstājusi lidošanas dienas aiz sevis un iekārtojusies mierīgai un klusai dzīvei laukos kopā ar Glenu un viņu četrus gadus veco meitiņu.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment