Lai karbonādes būtu mīkstas un sulīgas ir vajadzīga tikai viena noslēpumainā sastāvdaļa.
Šī sastāvdaļa ļauj gaļai uzbriest, nodrošina sulīgumu un piedod pievilcīgu izskatu gatavajam ēdienam.
Viss ko jums vajadzēs – ir piens, tā arī ir noslēpumainā sastāvdaļa! Gaļai, kura ir izmērcēta pienā, piemīt īpašs aromāts. Piena marināde nemaz nav tik populāra saimnieču vidū. Šī metode pārvērtīs pat vissīkstāko gaļu.
Sastāvdaļas:
0,5 kg gaļas
200 ml piena
0,5 tējkarote sāls
1 tējkarote cukura
0,5 tējkarote maltu piparu
1 ola
100 g miltu
50 ml augu eļļas
Lasi arī: Kā pagatavot karbonādes no vistas sirdīm
Šķir otu lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu