Kā pagatavot karbonādes no vistas sirdīm

Vistas sirdis – salīdzinoši lēti, bet ļoti noderīgi subprodukti. Daudzas saimnieces tos apiet un ļoti velti. Vistas sirdis var pagatavot daudzos gardos ēdienos. Viens no tiem – sulīga karbonāde “Lauztā sirds”. Kas nezina, no kā tās ir izgatavotas, domā par cūkgaļu. Interesanti un ātri, viena problēma – tās tiek apēstas pāris minūšu laikā.

Vistas siržu pagatavošana

šeit ir neparasta karbonāžu recepte no lētiem vistas subproduktiem. Lai neapgrūtinātu sevi ar katra gabala izklapēšanu, ievietojiet sirdis plastmasas maisiņā vienā slānī un uzreiz izklapē lielās porcijās.

Mēģiniet pagatavot šo ēdienu, bet nesakiet mājiniekiem, no kā tiek izgatavotas karbonādes un piedāvājiet uzminēt. Saderam, neviens neuzminēs?

LASI ARĪ: 5 veidi kā sievietei atjaunot enerģiju

SASTĀVDAĻAS
1 kg vistas sirdis
4 ķiploku daiviņas
1 tējk. jebkuras garšvielas gaļai
4 olas
milti vai rīvmaize
sāls pēc garšas
cepšanai eļļa

Lai vistas sirdis varētu dot maksimālu labumu ķermenim, izvēlēties šo produktu ar īpašu skrupulozitāti: laba gaļa nedrīkst atrasties vairāk kā dienu tirgus stendā vai veikalā.

SAGATAVOŠANA

  • Svaigas vistas sirdis ieliek aukstā ūdenī un ievieto ledusskapī uz vienu stundu. Tas ir nepieciešams, lai novērstu As**s pārpalikumus.
  • Mazgājiet subproduktus zem tekoša ūdens, nogrieziet augšējo cauruli. Katru sirdi pārgrieziet uz pusēm, bet ne pilnīgi. Nedaudz izklapējiet ar īpašu āmuru karbonādēm.

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

  • Sajauciet sagataves ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sāli un garšvielām un kārtīgi samaisiet.
  • Olas, sakuļ ar dakšiņu ar nedaudz ūdens un sāli.

  • Iemērciet katru karbonādi miltos, tad olā. Cepiet augu eļļā 0,5–1 minūtes katrā pusē. Ja jūs ilgstoši cepsiet, karbonādes būs cietas. Labu apetīti!

Vistas sirdis var ne tikai pagatavot, vārīt vai cept. Kā iespēja piknikam vai vieglām vakariņām, šašliks, kas izgatavots no vistas sirdīm, ir gards. Kā marinādi var izmantot sojas mērci, sinepes, neparastas garšvielas un pat coca-colu.

Daudzi cilvēki par neskaidru iemeslu ignorē lētus subproduktus. Bet ar zemu kaloriju saturu, kā arī bagātīgu viegli sagremojamu proteīnu saturu, tie ir nepieciešami uzturam. Lielisks iemesls, lai dažādotu diētu.

Patika recepte? Tad pastāstiet saviem draugiem, kā gatavot vistas sirdis ātri un garšīgi!

avots: takprosto

COMMENTS

Leave a Comment